2015-12-30 02:41:12
Φωτογραφία για Ποιος κάνει πλάκα στον Γιάννη Μπουτάρη
«Εφέτος τα Χριστούγεννα ορισμένοι μου έκαναν πλάκα. Μου έστειλαν ως... χριστουγεννιάτικα δώρα κρασιά, πολλά κρασιά αλλά κανένα από τα δικά μου. Τι; Νομίζουν ότι θα τα πιω;». Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο παράπονο του δημάρχου Θεσσαλονίκης και κρασοπαραγωγού Ι. Μπουτάρη, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».

Όπως σημειώνει η στήλη του «Βήματος», ο κ. Μπουτάρης εισπράττει μεν δώρα ως δήμαρχος, αλλά κάνει δώρα «μόνον και όποτε γουστάρω», όπως λέει.

Αλλά τώρα που τελειώνει ο χρόνος ο κ. Μπουτάρης κάτι είχε να πει και για την κυβέρνηση και για τον Πρωθυπουργό. Παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «καφενείο» και «για γέλια», λέει ότι εάν ο Αλ. Τσίπρας καταφέρει να περάσει τις αξιολογήσεις που έρχονται, τότε θα κυβερνά για δύο ακόμα τετραετίες: «Ο κόσμος τον πιστεύει γιατί πουλάει ελπίδα». Και κάτι ακόμα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τάσσεται υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών: «Αφού υπάρχουν γυναίκες αξιωματικοί, γιατί να μην υπάρχουν και γυναίκες φαντάροι», λέει, αλλά, όπως συμπληρώνει «δεν με πολυενδιαφέρει το θέμα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς οδηγούμε στο χιόνι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς οδηγούμε στο χιόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ