2015-12-30 19:20:17
Φωτογραφία για Ο ΖΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ
Ο Ηλίας Ζούρος αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Top-16 στην Euroleague και τις προοπτικές που έχει στην διοργάνωση ο Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό».

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague και στις προοπτικές που έχει ο Θρύλος στην φετινή διοργάνωση.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα: «Ο Ολυμπιακός έδειξε μεγαλύτερη ενέργεια, ήταν φανερό ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα στο ξεκίνημα της β” φάσης. Τα έδωσαν όλα στην άμυνα όπως κάνουν πάντα. Η Μπαρτσελόνα από κάποιο σημείο και μετά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είχε προηγηθεί πριν από λίγα 24ωρα ένα ακόμη σημαντικό ματς για την συγκεκριμένη ομάδα. Είναι δικαιότατη η νίκη του Ολυμπιακού, έπαιξε με πάθος και είχε καλή συγκέντρωση αμυντικά».


Για την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του Ολυμπιακού: «Στο μπάσκετ παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός πήρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα αρκετά επιθετικά ριμπάουντ».

Για την «χημεία» που έχει βρει ο Ολυμπιακός: «Είναι λογικό ότι όλες οι ομάδες θέλουν χρόνο. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την βάση του, είχε όμως αρκετούς νέους παίκτες και είχε καλά και άσχημα παιχνίδια μέχρι να βρει ρυθμό».

Για τους ομίλους του Top16: «Οι δύο όμιλοι είναι εξίσου δύσκολοι. Το πρώτο που πρέπει να κάνουν οι ομάδες είναι να εκμεταλλευθούν την έδρα τους. Από εκεί και πέρα πάντα θα υπάρχουν επικίνδυνοι αγώνες. Π.χ. η Μπάμπεργκ είναι καλή ομάδα, δεν υπάρχει εύκολος αγώνας είτε εντός είτε εκτός. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η υγεία των παικτών, μπορεί κάποιος τραυματισμός να αλλάξει τις ισορροπίες».

Πόσες νίκες δίνουν πρόκριση: «Πιστεύω ότι χρειάζονται γύρω στις 9 νίκες. Φέτος υπάρχει «μάχη» και μπορεί η πρόκριση να κριθεί σε λιγότερες νίκες από αυτές που υπολογίζουμε. Δεν θα υπάρξει εύκολος αγώνας ή κάποια ομάδα έχει μεγάλη διαφορά για να κατακτήσει το τρόπαιο. Φέτος δεν υπάρχουν αυτά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτά είναι τα Google Glass 2.0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτά είναι τα Google Glass 2.0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ