2015-12-31 10:21:16
Φωτογραφία για Τι χρονιά θα είναι το 2016 σύμφωνα με τους αστρολόγους;
Το 2016 είναι η χρονιά που μας  φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην χρονιά «κλειδί»  της μεγάλης αλλαγής για την ιστορία του κόσμου και η οποία δεν είναι άλλη από το 2019. Καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα, οι δυσκολίες συνεχίζουν να μεγαλώνουν και η χαρά ή η ελπίδα να περιορίζονται. Ωστόσο το 2016 δίνει ευκαιρίες ξεκαθαρίσματος, για όσους έχουν το κουράγιο να τις κάνουν...

Η κρίση συνεχίζεται όμως το αισιόδοξο είναι ότι πλέον αποτελεί ένα εξαιρετικό μάθημα μόνο σε όσους είναι από την φύση τους ιδιαίτερα έξυπνοι. Ο προβληματισμός θα συνεχιστεί, οι ευκαιρίες  όμως δεν θα λείψουν, η διάρκεια  τους όμως θα είναι περιορισμένη!

Το 2016 θα τα καταφέρουν όσοι έχουν ξεπεράσει τους φόβους και τις ελπίδες και έχουν βάλει  πραγματικούς σκοπούς χωρίς να υπολογίσουν το χρόνο και το κόστος που θα απαιτηθεί μέχρι να τους ολοκληρώσουν.

Το στοιχείο που θα βοηθήσει είναι η λογική και πόσο σωστά θα αξιοποιηθεί σε καθημερινή βάση και άλλο τόσο το πόσο το συναίσθημα δεν θα αποτελεί τον ρυθμιστή της καθημερινής πράξης της συμπεριφοράς.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ