2015-12-31 14:14:40
Φωτογραφία για BINTEO NTOKOYMENTO από τις ληστείες με καλάσκικοφ χθες το απόγευμα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών άγνωστων δραστών, που με την απειλή καλάσνικοφ λήστεψαν χθες το απόγευμα δύο σούπερ μάρκετ σε Μαρούσι και Λυκόβρυση. Μια ακόμη ληστεία σε σούπερ μάρκετ σημειώθηκε στα Εξάρχεια.

Αρχικά, οι τρεις δράστες μπήκαν με τα καλάσνικοφ στο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην οδό Βασιλ.Αλεξάνδρου στο Μαρούσι και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία. Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι δράστες, κρατώντας πάλι καλάσνικοφ, εισήλθαν στο σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, στη Λυκόβρυση και πήραν χρηματικό ποσό από τα ταμεία. Οι δύο δράστες επιβαίνουν σε μηχανή, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τρίτος είναι πιθανόν να οδηγεί αυτοκίνητο.

Παράλληλα, μία ακόμη ληστεία σημειώθηκε αργότερα σε σούπερ μάρκετ, στην οδό Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, αλλά όχι από τους ίδιους δράστες. Ειδικότερα, δύο άτομα εισέβαλαν με όπλα στο σούπερ μάρκετ και απέσπασαν χρηματικό ποσό από τα ταμεία. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τη σύλληψή τους.

Το ύψος του ποσού που έχει κλαπεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, ενώ μετά τον συναγερμό που έχει σημάνει, αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένους ελέγχους σε όλα το Λεκανοπέδιο για τον εντοπισμό των υπόπτων.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ