2016-01-01 18:30:22
Φωτογραφία για Τζένιφερ Άνιστον: Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που κάνει πρωί και βράδυ!
Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η night beauty ρουτίνα της, η Τζένιφερ Άνιστον δεν... μίλησε για κάποια θαυματουργή κρέμα ή ένα σέρουμ που κοιμάται φορώντας το και ξυπνάει υπέρλαμπρη!

Η σταρ του Χόλυγουντ, σύμφωνα με το faysbook.gr, φαίνεται να τα έχει βρει με τον εαυτό της κάνοντας διαλογισμό και αυτό της χαρίζει απίστευτη λάμψη και ομορφιά! Όπως η ίδια δήλωσε: «Πριν από 1 περίπου χρόνο, ξεκίνησα το διαλογισμό και έτσι άλλαξαν τα πάντα στη ζωή μου! Ξεκινάω και τελειώνω την ημέρα μου με περίπου 20 λεπτά διαλογισμό πριν σηκωθώ από κρεβάτι και πριν κοιμηθώ και η διαφορά είναι τεράστια. Μάλιστα, αν κάποια μέρα δεν το κάνω, η ημέρα μου δεν πάει και τόσο καλά…»

Προσπάθησε και εσύ να αφιερώσεις μερικά λεπτά την ημέρα για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από μέσα προς τα έξω. Πήγαινε σε ένα σημείο του σπιτιού σου όπου δεν θα σε ενοχλήσει κανείς, κλείσε τα μάτια σου και προσπάθησε να αποβάλεις κάθε σκέψη. Στην αρχή, ίσως να είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να μην σκέφτεσαι τίποτα, όμως αν κάθε μέρα αφιερώνεις μερικά λεπτά σε αυτό, σιγά σιγά θα τα καταφέρεις και θα νιώσεις άλλος άνθρωπος! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ