2016-01-02 04:03:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Λυκειάρχης απειλεί μαθητές
Σε κατάσταση πανικού η οποία το τελευταίο διάστημα τον έχει οδηγήσει να είναι πολλές φορές εκτός ελέγχου, βρίσκεται καθηγητής σε λύκειο της Πάτρας ο οποίος ασκεί καθήκοντα λυκειάρχη.

Αιτία το γεγονός, ότι μαθήτρια του λυκείου το οποίοι «διοικεί» είχε συνάψει σχέση με συμμαθητή της στον οποίο μάλιστα έστελνε φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία του σώματός της να κυριαρχούν,

Οι φωτογραφίες συνοδευόντουσαν και από τολμηρά σχόλια και προτροπές. Η εξέλιξη ωστόσο επεφύλασσε εκπλήξει γι’ αυτήν καθώς οι φωτογραφίες διέρρευσαν και μάλιστα έγιναν υλικό στα κινητά όλων των μαθητών του σχολείου με αποτέλεσμα η υπόθεση να παρ λίγο να λάβει τραγικές διαστάσεις καθώς η μαθήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με σχόλια αλλά και χλεύη.

Αυτό το όντως αρνητικό και καταδικαστέο σκηνικό που δημιουργήθηκε στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί με πρώτο το λυκειάρχη αποδείχτηκε πως αδυνατούν να το διαχειριστούν, καθώς επέλεξαν να τρομοκρατήσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις να απειλήσουν μαθητές του σχολείου, πως εάν συνεχιστεί η διαρροή των φωτογραφιών τότε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και θα υποστούν τις συνέπειες.

Μέλη της σχολική κοινότητας κάνουν λόγο ακόμα και για ένα ιδιότυπο ‘ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ» από πλευράς λυκειάρχη προς του μαθητές, για ένα θέμα στο οποίο απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί,, από τη στιγμή μάλιστα που το φωτογραφικό υλικό έχει διαρρεύσει σε όλο σχεδόν το σχολείο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ