2016-01-02 11:00:23
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΝΟ : ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Συνέντευξη σε ξένο Μέσο παραχώρησε ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και αήττητος στην Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των ερυθρόλευκων στάθηκε στην έλευση του Μάρκο Σίλβα και την αλλαγή προσώπου του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην πορεία του Θρύλου στο Champions League και την επικείμενη στο Europa, ενώ κατέληξε, λέγοντας μερικά πράγματα για δύο μεγάλους συμπατριώτες του που πέρασαν από τον Ολυμπιακό.

«Η ομάδα μας έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι σε σχέση με φέτος. Έχουμε τον Καμπιάσο, έναν έξυπνο ποδοσφαιριστή, που δίνει την εμπειρία του στους νεότερους. Ο τεχνικός μας, ο Μάρκο Σίλβα, είναι νέος, αλλά όλοι έχουν δεχτεί τις μεθόδους του και έχουμε περισσότερες επαφές με την μπάλα και επιθετικότητα χωρίς αυτήν. Οι άλλες ελληνικές ομάδες δεν το περίμεναν αυτό. Ήρθε και άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας», ήταν τα λόγια του Σαλίνο, που συνέχισε για το "Γ. Καραϊσκάκη" και τους οπαδούς του Θρύλου.


«Το στάδιο είναι πάντα γεμάτο, είναι φανατικοί οι οπαδοί. Κερδίζουμε-χάνουμε, θέλουν να μας βλέπουν να τα δίνουμε όλα. Υπάρχει πολλή πίεση και ο κόσμος μπορεί να συγκριθεί με αυτόν των Φλαμένγκο και Κορίνθιανς. Πάντα θέλουν να κερδίζουμε, αλλά σέβονται κιόλας, καθώς μπορείς να πας έξω και να μην προκύψουν προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Σαλίνο αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας στο Champions League. «Η ομάδα μας είναι έμπειρη και δεν φοβάται τις μεγάλες ομάδες. Η ισοβαθμία (με την Άρσεναλ) ήρθε με τον πιο άσχημο τρόπο, αλλά θα μπορούσαμε να προκριθούμε. Ήταν περισσότερο λάθος δικό μας, παρά κατόρθωμα της Άρσεναλ», σημείωσε ο Βραζιλιάνος, συνεχίζοντας σχετικά με το τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη.

«Σπάμε ρεκόρ, έχουμε κερδίσει έως τώρα όσα παιχνίδια έχουμε δώσει, ενώ κερδίσαμε και την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Στο Europa League θα πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και σε δύο μεγάλους συμπατριώτες του που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό. «Ο Ριβάλντο είναι αναγνωρισμένος, αλλά το είδωλο είναι ο Τζιοβάνι. Που σκόραρε και έκανε πάρα πολλά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ