2016-01-03 10:26:10
Φωτογραφία για ΜΕ... ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΤΟΜ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π. Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Με φόρα από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (12:30, OTESport 4) στο ΣΕΦ τον Απόλλωνα Πατρών για τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει τη δυνατότητα να «τεστάρει» την κατάσταση του νεοαποκτηθέντα Οντομ, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τΑ ερυθρόλευκα. Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε τη θέση του Ματ Λοτζέσκι στην Α1, μέχρι να επιστρέψει ο Βέλγος φόργουορντ του Θρύλου από τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, ο Ελληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Πρίντεζη, καθώς στην προπόνηση του Σαββάτου διαπιστώθηκε πως ο διεθνής φόργουορντ έχει μία διάταση και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Η κατάστασή του, ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία, με τον 2ο αρχηγό του Θρύλου να μένει εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκες κόντρα στην ομάδα της Αχαΐας, προκειμένου να στρέψουν το βλέμμα τους στο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα, για τη 2η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ