2016-01-03 11:45:15
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη σε Δεν πάει άλλο η κατάσταση σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας
Σε απάντηση στην

"Δεν πάει άλλο η κατάσταση σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας" ανάρτηση έχω να πω τα εξής Δεν μπορώ να πω αν τα παραπάνω είναι αληθή και αν ο συντάκτης του άρθρου έχει δίκιο ή άδικο. Αυτό ''Θα το βρει η υπηρεσία'' (άμα θέλει) όπως μου μάθανε 15 χρόνια τώρα. Διαβάζω όμως πιο προσεκτικά το άρθρο και λέει:

''Αποστολή αντιπροσωπείας στο πανεπιστήμιο του Ηράκλειου για τη βράβευση του καλύτερου φοιτητή (επί προηγουμένης διοίκησης) αποστολή αντιπροσωπείας σε γηροκομείο (επί προηγουμένης διοίκησης).

φαίνεται του άφησε υπόμνημα ο προηγούμενος διοικητής, ο οποίος είχε την ίδια τακτική''

Ο προηγούμενος Διοικητής έμεινε περίπου 2 χρόνια στη Μονάδα. Δεν διάβασα καμία ανάρτηση σε κανένα Blog. (φύλλο δεν κουνιόταν)

''Ένας άλλος τρόπος είναι να φτιάχνει, να καβατζώνει και να γλύφει τους σμηνίτες βάζοντας τους WI-FI σύνδεση''

To Wi-Fi είναι ΑΣΥΡΜΑΤΟ και είναι για όλους όπως όλοι καταλαβαίνουμε
. Όποιος θέλει παίρνει το smartphone του, πάει εκεί που πιάνει το wi-fi και έχει ιντερνετ.Ακόμα και αν δεν πιάνει το wi-fi για όποιον από το προσωπικό θέλει να αναζητήσει κάτι, ιντερνετ έχει ο πύργος, σχεδόν όλο το διοικητήριο, η μηχανοργάνωση και αν δεν κάνω λάθος και τα οικήματα αγάμων.Δεν είναι αποκλειστικά για τους Σμηνίτες. Α και για να μην ξεχνιόμαστε απαγορεύεται και η χρήση USB sticks καθώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων με κάμερες. Αν τα επιτρέπει ο Διοικητής ''γλύφει'' όλο το προσωπικό???

''Επίσης η κατάσταση θα μπορούσε να είναι καλύτερη με το να εκτελούν υπηρεσίες και οι γυναίκες συνάδελφοι οι οποίες δεν εκτελούν 24ώρες υπηρεσίες πάρα μονό χρέη συσσιτιάρχη μέχρι τις 20.00 και μάλιστα να παίρνουν off/ημερήσια απαλλαγή μετά από αργία (βάσει διαταγής off δικαιούνται όσοι εκτελούν 24ωρη υπηρεσία...''

Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις γίνονται επώνυμα στις συσκέψεις και όχι ανώνυμα σε Blogs μεγάλης επισκεψιμότητας. Καλό θα είναι να μην βγαίνουν τόσο ευαίσθητα θέματα (για το ποιός κάνει υπηρεσία πότε και που) στα φόρα.

Έχουν γίνει πολλές και πολύ μεγαλύτερες ''αμαρτίες'' σε αυτή τη Μονάδα που σίγουρα δεν περιορίζονται ούτε στο wi-fi των σμηνιτών ούτε στους τελευταίους μήνες διοίκησης και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Αλλά όπως είπα και στην αρχή,

Αυτά θα τα βρει η υπηρεσία (άμα θέλει και άμα ψάξει).

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ