2016-01-03 17:33:19
Φωτογραφία για Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Αναζητείται κίνητρο
Στην Νέα Σμύρνη θα δώσει ο αήττητος Ολυμπιακός το πρώτο ματς την νέας σεζόν και ο ικανότατος στον πρώτο γύρο Πανιώνιος καλείται να δικαιολογήσει τόσο την καλή του έδρα για φέτος τουλάχιστον, όσο και την αποτελεσματικότητα του απέναντι σε όλες τις ομάδες που είναι στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η απώλεια του Μπουμάλ είναι σημαντική για τους γηπεδούχους που χάνουν μια ικανότατη μονάδα σε ματς αντεπιθέσεων και τον πλέον ικανό τους παίκτη σε διεισδύσεις.

Η δυναμική τους λογικά θα μειωθεί αν το σύνολο δεν ανεβάσει ακόμη παραπάνω στροφές καθώς επιθετικά οι λύσεις σε ατομικό επίπεδο δεν είναι πολλές.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν και στην καλύτερη του φόρμα στο κλείσιμο αλλά είχαν σοβαρή δικαιολογία αφού προερχόταν από μια περίοδο πολύ υψηλής έντασης λόγω προγράμματος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ζητούμενο πλέον για τους ερυθρόλευκους είναι να έχουν ειδικό κίνητρο καθώς με 18 πόντους διαφορά από την δεύτερη βαθμολογικά ΑΕΚ είναι αρκετά πιθανό ακόμη και να χάσουν σε αποτελεσματικότητα αν και λόγω υλικού και δεδομένης αποτελεσματικότητας κυρίως σε ατομικό επίπεδο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν τελικά σε μη ανατρέψιμη πορεία.


Το ματς έχει ενδιαφέρον αλλά οι αποδόσεις δεν βοηθάνε και στην ουσία αδικούν κατάφωρα τους γηπεδούχους. Και μόνο με κριτήριο την γενική απόδοση των ομάδων μια κόντρα υπέρ του φαβορί και μάλιστα με κάλυψη ενός τέρματος αξίζει κάθε ''ενασχόληση''.

Η δικιά μου επιλογή θα είναι διαφ ... περισσοτερα προγνωστικα στο www.arxondasbet.com

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, κάνες μας LIKE στο facebook άφησε το σχόλιο σου, για να επικοινωνήσω σύντομα μαζί σου.

Καλή Χρονιά με χαμόγελα σε όλους ΆΡΧΟΝΤΑΣ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ