2016-01-03 23:56:45
Φωτογραφία για Κινέζικες πληροφορίες με εικόνες ανατρέπουν ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το iphone 7
Μια δημοσίευση σημερινή του Κινέζικου site Gizchine έρχεται να ανατρέψει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για το πως θα είναι το επόμενο iphone 7 που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Πρώτα από όλα πρόκειται για μια καινούργια σχεδιαστικά ιδέα αφού το προστατευτικό γυαλί της οθόνης που καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια προεξέχει από το πλαίσιο και φαίνεται πως υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση.

Όμως δεν έχει αφαιρεθεί το πλήκτρο Home για το δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά ούτε και η υποδοχή των ακουστικών στο κάτω μέρος όπως έλεγαν οι πληροφορίες.

Επίσης για λόγους πειστικότητας έχει φωτογραφηθεί και ο νέος επεξεργαστής A10 που θα είναι η καρδιά του νέου κινητού.

Το Gizchine ισχυρίζεται πως οι εικόνες είναι μέσα από το εργοστάσιο της Foxconn που αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι δοκιμές.

Η μπροστινή κάμερα είναι τοποθετημένη πιο κοντά  στο ηχείο και η πίσω όψη του δεν εμφανίζεται στις εικόνες αν και διακρίνονται στο πλάι της συσκευής οι γραμμές της κεραίας που έλεγαν πως έχουν αφαιρεθεί.

Αν οι εικόνες είναι αληθινές τότε ανατρέπουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα και η εμφάνιση θυμίζει λίγο από το iphone 5 εγκαταλείποντας την στρογγυλάδα του iphone 6.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ