2016-01-04 16:37:17
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!
Το κοινωνικό της πρόσωπο, για μία ακόμα φορά, έδειξε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκεπτόμενοι τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, αλλά και όλο το τεχνικό τιμ με τους ποδοσφαιριστές, όπως κάνουν κάθε χρόνο, βρέθηκαν στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και έδειξαν την στήριξή τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

«Βρισκόμαστε εδώ, στον σύλλογό σας, για να στηρίξουμε την προσπάθειά σας, το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας κ. Βαρδινογιάννη, εσείς και οι συνεργάτες σας. Θέλω να σας πω ότι κάθε χρόνο που βρισκόμαστε εδώ, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά αυτό που θα αναφέρουμε, είναι η πρόοδος που γίνεται κάθε χρόνο στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ», ήταν τα πρώτα λόγια του διοικητικού ηγέτη των ερυθρόλευκων.

Και συνέχισε: «Αυτό δίνει ελπίδα και κουράγιο και θα είμαστε δίπλα σας για να στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα που κάνετε, αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας. Για μια ακόμα φορά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε την υγεία μας. Θα είμαστε κοντά σας για να στηρίξουμε αυτό το λειτούργημα που κάνετε για τον τόπο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ