2016-01-05 09:14:11
Φωτογραφία για Απάντηση σε αναγνώστη σχετικά με την καταγγελία για την 133 Σ.Μ
Αγαπητό Tromaktiko,

Aγαπητέ αναγνώστη και προφανώς συνάδελφε για του λογού το αληθές μπορείς να... ανατρέξεις σε ημερήσιες διαταγές και (όσον αφορά τα αγήματα/αντιπροσωπείες) στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό της μονάδας. Ο λόγος για τον οποίο δεν διάβασες σε κανένα blog καμία ανάρτηση και ο λόγος για τον οποίο δεν κουνιόταν φύλλο επί προηγουμένης διοίκησης είναι γιατί ο κόσμος έχει φιλότιμο και έκανε υπομονή άλλα δυστυχώς αυτές οι αρετές εξαντλήθηκαν. Το ξέσπασμα λοιπόν είναι αναδρομικό και ο τρόπος διοίκησης του νυν διοικητή ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να φυσήξει επιτέλους αέρας και να αρχίσουν να κουνιούνται τα φύλλα.

Ίντερνετ προβλέπεται στη μηχανοργάνωση στον πύργο και σε διάφορες επιστασίες όχι όμως WI-FI (ενδεχομένως να μην το γνωρίζεις). Kαι επειδή το θέμα πλατιαζεται ας μη το συζητάμε. Σκοπός ήταν να δοθεί έμφαση στον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης των Σμτων σε σχέση με το μόνιμο προσωπικό. Δεν λέω και οι σμηνίτες έχουν ψυχή... όντως το εάν υπάρχει WI-FI η όχι είναι πταίσμα. Εδώ γίνονται άλλες και άλλες αμαρτίες, μικρότερες ή μεγαλύτερες. Η μεγαλύτερη όμως όλων είναι ότι ο παράγοντας άνθρωπος και η αξιοπρέπεια του δεν λαμβάνονται υπόψιν.


Για αυτό λοιπόν η υπηρεσία αυτή τη φορά καλό θα ήταν να θελήσει και να ψάξει γιατί το ηθικό είναι μείον και προκείμενου να μην δούμε συνάδελφους να φτάνουν στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού και να φουντάρουν... Αρκετά προβλήματα έχει ο καθένας μας, ένα και το εργασιακό περιβάλλον είναι επιδεινωμένο τι θα γίνει στο τέλος. Το επίπεδο του ιδανικού είναι σίγουρα δύσκολο να επιτευχθεί και στην προκείμενη φάση δεν απαιτείται κάτι τέτοιο. Τα στοιχειώδη απαιτεί ο κόσμος.

Προτάσεις και εισηγήσεις έχουν γίνει και γίνονται με τις περισσότερες να πέφτουν στο κενό (αναφέρομαι στο θέμα των υπηρεσιών). Στα 25 χρονιά υπηρεσίας μέχρι τώρα η υπηρεσία αυτό που μου έχει υποδείξει είναι ότι όταν κάποιος έχει δίκιο η διεκδικεί το δίκιο του στιγματίζεται και μπαίνει στην μπούκα. Ο νοών νοειτω Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ