2016-01-05 12:39:55
Φωτογραφία για Σε λίγο το τελευταίο αντίο στους νέους του Μεσολογγίου... Δείτε τα μηνύματα που έγραψαν φίλοι στα social media...
Στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση

Σε κλίμα βαρύ  συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα παλικάρια που το νήμα της ζωής τους κόπηκε τόσο ξαφνικά.

Ο Γιάννης και ο Βασίλης που αγνοούνταν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς τελικά βρέθηκαν χθες νεκροί στο αυτοκίνητό τους μετά από ένα παρατεταμένο θρίλερ αναζήτησής τους.

Οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν κατακλύσει με συγκινητικά μηνύματα τις σελίδες των παιδιών στο Facebook, στέλνοντάς τους έτσι με το δικό τους τρόπο το τελευταίο αντίο. «Καλό παράδεισο φίλοι μου», «Καλό ταξίδι αλάνια μας», «Δύναμη και υπομονή στις οικογένειές σας», «Κι έρχεται η στιγμή που δεν υπάρχουν λόγια», «Αιωνία σας ή μνήμη. Καλό ταξίδι ξάδερφε. Καλό ταξίδι Μπαούτα», είναι κάποια από τα εκατοντάδες μηνύματα που προκαλούν ρίγη συγκίνησης.


«Μαύρη η σημερινή μέρα για το Μεσολόγγι», λέει ο κολλητός φίλος των αδικοχαμένων παιδιών, ο Αποστόλης, ο οποίος επί της ουσίας ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που τους είδε ζωντανούς, αφού είχαν βγει όλοι μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για να διασκεδάσουν να το ρίξουν έξω. Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι το ξημέρωμα της πρώτης ημέρας του χρόνου θα επιφύλασσε την αρχή ενός εφιάλτη με αγωνία για την τύχη τους και τελικά για την τραγική κατάληξή τους….

Στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο, η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ