2016-01-05 22:42:08
Φωτογραφία για Θέμης Γεωργαντάς: Θέλω να κάνω παιδί
Πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, ο γνωστός dj, ραδιοφωνικός παραγωγός... και παρουσιαστής δίνει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής του

Ο Θέμης Γεωργαντάς έχει κάνει συνέντευξη σε όλους τους stars του εξωτερικού - και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πιο ώριμος και κατασταλαγμένος από ποτέ, ο γνωστός dj, ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής δίνει την πιο αποκαλυπτική συνέντευξη της ζωής του στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

Διαβάστε απόσπασμα από την συνέντευξη

Δεν σε έχει κουράσει το πρωινό ξύπνημα;

Όχι, είμαι πρωινός τύπος! Ακόμα κι όταν δεν έκανα τηλεόραση το πρωί, το αργότερο στις 9.00 έχω σηκωθεί. Είμαι παιδί της ημέρας. Όταν ξενυχτάω και ξυπνάω μετά τις 12 νιώθω άρρωστος, πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ και να κοιμηθώ μετά. Η μέρα με φορτίζει και μου δίνει ενέργεια.

Έχεις ειλικρινείς φιλίες από τον χώρο μας;

Ναι, και τσακώθηκα και με τον Λιάγκα γι’ αυτό
. Γύρισε και είπε ότι εκτός από τους δύο κολλητούς του, που είναι μαζί από το σχολείο, δεν έχει άλλους. Γύρισα, τον κοίταξα και απόρησα με αυτά που είπε. Δύο χρόνια τώρα πάμε διακοπές μαζί, βγαίνουμε, το άλλο Σαββατοκύριακο θα πάμε στο Άμστερνταμ μαζί να δούμε τη Μαντόνα. Δεν μου άρεσε που είπε ότι δεν έχει άλλους φίλους. Γι’ αυτό και του έφερα εμένα και τη Ναταλία Γερμανού ως παράδειγμα. Εγώ και η Ναταλία είμαστε 20 χρόνια φίλοι.

Με την Φαίη Σκορδά είστε φίλοι;

Την αγαπώ πολύ τη Φαίη, αλλά με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. Η Φαίη είναι μανούλα στην κυριολεξία. Είναι πίσω από τα παιδιά της. Πάνω απ’ όλα είναι οι γιοι της. Γι’ αυτό και δεν βγαίνουμε πολύ συχνά μαζί.

Με την Σάσα Σταμάτη τι γίνεται;

Είναι τρελή! (γελάει). Δεν είμαστε εχθροί, αλλά έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Θεωρώ ότι είναι στον κοντινό μου κύκλο.

Σε πείραξε που είπε ότι δε θα έκανε ποτέ σεξ μαζί σου, ούτε με ολική νάρκωση;

Όχι, μωρέ. Αυτό το είπε χιουμοριστικά. Εννοείται ότι θα έκανε σεξ μαζί μου - εγώ δεν της κάθομαι. Όμως μου την έσπασε πολύ που είπε ότι γλύφω τους πάντες, με αφορμή όσα είπα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό είναι ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει. Εγώ γλύφω τους πάντες; Και τους απάντησα: εμένα σε ποια κοσμικά με βλέπετε; Με είδατε ποτέ σε events, να κάνω δημόσιες σχέσεις και να τριγυρνάω κάθε βράδυ; Είναι πολύ αστείο να πει κάποιος ότι γλύφω και κάνω pr. Με πείραξε πολύ αυτό.

Στην προσωπική σου ζωή δίνεις τόσο χρόνο όσο και στη δουλειά σου;

Όχι. Είμαι workaholic. Η δουλειά μου με θρέφει. Αν θέλεις όμως βρίσκεις χρόνο για τα προσωπικά σου. Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν ήμουν μόνος μου και τα μοίραζα μια χαρά τα πράγματα. Τώρα, όμως, δεν έχω σχέση. Πάντα έχεις τον τρόπο να έχεις και προσωπική ζωή. Δεν πάω στα μπουζούκια να φιλιέμαι δημόσια. Η άλλη πάει στα μπουζούκια, στην Ψαρρού, στη Μύκονο, και λέει «πω, πω, με έβγαλαν φωτογραφία!». Πώς να μη σε βγάλουν; Για πήγαινε ένα σινεμά το βράδυ, να δεις να θα σε βρουν. Δεν είμαι ερημίτης. Ένας κανονικός άνθρωπος είμαι.

Ποια είναι η μεγαλύτερη υπέρβαση που έκανες για μία σχέση;

Πήρα το αεροπλάνο και βρέθηκα σε μία άλλη ήπειρο για δύο μέρες μόνο. Είχα δώσει πάρα πολλά λεφτά. Ντρέπομαι να σου πω το ποσό.

Θα έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να κάνεις ένα παιδί;

Μα, μου το λες σαν να είναι κάτι περίεργο. Φυσικά και θα έμπαινα. Θέλω να κάνω ένα παιδί. Για να κάνεις όμως παιδί, πρέπει να βρεις και τη γυναίκα που θα στο βγάλει αυτό. Μέχρι στιγμής, δεν ήμουν τυχερός σε αυτό. Από τότε που έκανε η αδερφή μου τα ανιψάκια μου, τρελάθηκα. Το έχω όμως στο μυαλό μου. Θέλω να γίνω πατέρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ