2016-01-06 02:32:08
Φωτογραφία για O μεγαλύτερος σταρ του κινηματογράφου παγκοσμίως είναι ηθοποιός του... Μπόλιγουντ
Ο μεγαλύτερος σταρ του σινεμά στον κόσμο είναι ηθοποιός του... Μπόλιγουντ Ο λόγος για τον Σαρούκ Καν, ο οποίος, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί, είναι ο πιο διάσημος στον κόσμο.

Η κινηματογραφική βιομηχανία της Ινδίας παράγει περισσότερες ταινίες κάθε χρόνο από τις ΗΠΑ και την Κίνα. Το 2012, το Μπόλιγουντ πούλησε 2,6 δισ εισιτήρια κινηματογράφου, σε σύγκριση με 1.360 εκατομμύρια εισιτήρια του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το Forbes.

Με έσοδα πάνω από 25 εκατομμύρια λίρες για το 2013, ενώ το 2014, ο Καν έβγαλε περισσότερα χρήματα από τον Τομ Κρουζ.

Ο Καν μάλιστα ξέρει να αξιοποιεί τη φήμη του και στις επιχειρήσεις. Ο «Βασιλιάς Καν», όπως είναι γνωστός στην Ινδία, διαθέτει την δική του εταιρεία παραγωγής, την Red Chillies Entertainments, την ομάδα κρίκετ, Kolkata Knight Riders και την παιδική εταιρεία ψυχαγωγίας KidZania.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του προέρχεται από τη συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες εταιριών όπως η Nokia και η Pepsi ενώ μια νέα συμφωνία για την προώθηση ενός αποσμητικού αναμένεται να του αποφέρει επιπλέον 2 εκατομμύρια λίρες!

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 70 ταινίες με πιο πρόσφατη, την «Dilwale», που σημαίνει μεγάλη καρδιά.

Σκηνοθετημένη από τον Rohit Shetty, η ταινία Dilwale ήταν παραγωγή των Red Chillies Entertainments Pvt. Ltd και Rohit Shetty Productions.

Η περιουσία του υπολογίζεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κεφτεδάκια με ούζο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κεφτεδάκια με ούζο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ