2016-01-06 10:20:09
Φωτογραφία για Σπιάντζα: Φωτιά κατέστρεψε δυο σπίτια ολοσχερώς, τα ξημερώματα
Παρανάλωμα του πυρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έγιναν χθες τα ξημερώματα, δύο παραθαλάσσιες οικίες... στην περιοχή Λέτρινα της Σπιάντζας, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σχεδόν ταυτόχρονα και στις δύο, λίγο μετά τις 3 χθες το ξημέρωμα. Οι δύο εξοχικές κατοικίες, που ανήκουν σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο αδέλφια από τον Πύργο, καταστράφηκαν ολοσχερώς, με τους ιδιοκτήτες να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Όπως ανέφεραν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» κάτοικοι της περιοχής, περίπου στις 3 τα ξημερώματα χθες, αντιλήφθηκαν τις πυρκαγιές στις δύο οικίες, οι οποίες απέχουν μεταξύ τους περίπου εκατό μέτρα. Τα σπίτια είχαν παραδοθεί ήδη στις φλόγες, με τους σοκαρισμένους πολίτες να ειδοποιούν εσπευσμένα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου καθώς στο σημείο, υπάρχουν κι άλλα σπίτια τα οποία εκείνη την ώρα κινδύνευαν από την φωτιά. Ευτύχημα ήταν πως και στις δύο αυτές οικίες, δεν υπήρχαν ένοικοι καθώς οι ιδιοκτήτες τους, τις χρησιμοποιούν ως εξοχικές κατοικίες.


Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου ήταν άμεση που έφτασε στο σημείο με τέσσερα οχήματα και έντεκα άνδρες, οι οποίοι επιχειρούσαν μέχρι νωρίς χθες το πρωί προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις πυρκαγιές, ωστόσο τα σπίτια εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών καταστράφηκαν ολοσχερώς και έγιναν στάχτη μέσα σε μια στιγμή ενώ στο ένα από αυτά στις φλόγες παραδόθηκε και μια βάρκα που υπήρχε στον αύλειο χώρο.

Αξιοσημείωτο είναι – κάτι το οποίο ερευνά με πολλή προσοχή το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου – ότι οι πυρκαγιές ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα και στις δύο οικίες, κάτι το οποίο δημιουργεί ερωτηματικά και οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι φωτιές ξέσπασαν ύστερα από εμπρηστική ενέργεια. Το συγκεκριμένο ερευνάται από την Πυροσβεστική προκειμένου να αποσαφηνισθούν τα αίτια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ