2016-01-06 14:30:27
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Πολλές εκπλήξεις από τον Μάρκο Σίλβα στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα εκτός έδρας τα Χανιά, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη, την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης.

Όπως είναι φυσικό η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δίνει την ευκαιρία στον Μάρκο Σίλβα, να κάνει πολλές αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την αποστολή των ερυθρόλευκων για το αυριανό ματς στα Χανιά, την οποία ανακοίνωσε ο Σίλβα μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιφύλασσε κι εκπλήξεις καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ερνάνι που είναι μια... “ανάσα” από την αποχώρηση του απ' το Ρέντη, αλλά και τους Μανιάτη, Πουλίδο.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτίμησε ν' αφήσει εκτός τους Φορτούνη, Ντομίνγκεζ, Ρομπέρτο, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Μασουακού, Μπουχαλάκη, αλλά και τον Ντα Κόστα, ο οποίος δεν τα πήγε καλά στο ματς με τον Πανιώνιο και φυσικά τον Φουστέρ που βρίσκεται στην Ισπανία λόγω του γνωστού προβλήματος με το παιδί του.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Μποτία, που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και ο Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός έκανε προπόνηση με τους συμπαίκτες του αλλά ο Σίλβα έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του διεθνούς μπακ στο αυριανό ματς με τα Χανιά.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ