2016-01-06 21:27:17
Φωτογραφία για Λάρισα: Με ριφιφί έκλεψαν ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο φαρμακείου
Γνώριζαν τι θα έβρισκαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο του... φαρμακείου ενός 45χρονου στο κέντρο της Λάρισας, οι άγνωστοι διαρρήκτες και κατάφεραν να το αρπάξουν κάνοντας ριφιφί από το διπλανό ξενοδοχείο που είναι κλειστό εδώ και 15 χρόνια!

Οι δράστες χτύπησαν πιθανότατα τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς το βράδυ του Σαββάτου ο φαρμακοποιός είχε ελέγξει τον χώρο. Διέρρηξαν την είσοδο του ξενοδοχείου «Εσπέρια» και άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία που το χωρίζει από το φαρμακείο, στο οποίο εισέβαλαν γκρεμίζοντας τα ράφια, ξηλώνοντας το δίκτυο του υπολογιστή και προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Έπειτα, ξήλωσαν από τη βάση του το βάρους 70 κιλών χρηματοκιβώτιο, το «σήκωσαν» στα χέρια και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Όπως κατέθεσε στην Ασφάλεια ο ιδιοκτήτης του φαρμακείου, που διαπίστωσε την κλοπή την Δευτέρα, στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, οκτώ χρυσά κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας, έγγραφα και δύο ενέσιμα φιαλίδια με μικρές ποσότητες μορφίνης και πεθιδίνης. Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ