2016-01-07 00:16:10
Φωτογραφία για Σχόλιο του Προεδρείου της ΕΙΝΑ
Σχόλιο του Προεδρείου της ΕΙΝΑ

Πραγματικά, οι συνάδελφοι της ΑΚΙ είναι εξαιρετικά περιγραφικοί σε σχέση με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια από τις μνημονιακές πολιτικές που συνεχίζονται και με την παρούσα κυβέρνηση. Μόνο που χρεώνει στο προεδρείο της ΕΙΝΑ πράγματα που θα έπρεπε να αποτελούν δική της αυτοκριτική.

Όταν η ΕΙΝΑ κινητοποιούσε τους γιατρούς των ΚΥ πρόσφατα, οι συνάδελφοι της ΑΚΙ εξακολουθούσαν να είναι περιγραφικοί, ανύπαρκτοι από τις διαδικασίες όμως. Λογικό λοιπόν, να “αγνοούν” τη δράση της ΕΙΝΑ, εμφορούμενοι από τον οίστρο της αντιπολιτευτικής τους διάθεσης απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει τα μνημονιακά τερτίπια.

Μόνο που θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ιδίως όταν ταυτίζονται με έναν εκ των δύο υπ. αρχηγών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διανέμοντας δηλώσεις στήριξης στα ΜΜΕ μέσω των ηλ. διευθύνσεών τους.

Ας ξέρουν οι συνάδελφοι της ΑΚΙ, γιατί η αντιπαράθεση που επιχειρούν να εγείρουν είναι χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, δεν αφορούν την ΕΙΝΑ τέτοιοι χαρακτηρισμοί περί ληθάργου και κυματοθραύστη και επιστρέφονται ως απαράδεκτοι και υποβολιμιαίοι.

Το Προεδρείο της ΕΙΝΑ, θα συγκληθεί σύντομα για την οργάνωση της δράσης της Ένωσης την επόμενη περίοδο και αναμένουμε την ουσιαστική συμβολή της ΑΚΙ, κι όχι μικροπολιτική αντιπαράθεση.

Οι συνάδελφοι και η κοινωνία της Αχαΐας, γνωρίζουν τη δράση μας και έχουν γνώση Τάσος Γιακουμής, Πρόεδρος ΕΙΝΑ

Γιώργος Ευφραιμίδης, Γραμματέας ΕΙΝΑ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ