2016-01-07 07:38:51
Φωτογραφία για Αυτοί πρέπει να είναι οι στόχοι ενός άνδρα για το 2016 αν θέλει να αρέσει στις γυναίκες...
Νέος χρόνος, νέος εαυτός. Πριν την έλευση του καινούργιου έτους, οι άνθρωποι συνηθίζουν να φτιάχνουν μια λίστα με στόχους, που θα πρέπει να πραγματοποιήσουν Πέρα από τις υποσχέσεις σχετικά με την καριέρα και τη ζωή γενικότερα, που υπάρχουν στη λίστα, η οποία καταλήγει πεταμένη ή θαμμένη κάτω από χαρτιά, η αρχή του νέου έτους είναι η κατάλληλη στιγμή για έναν άνδρα να ρίξει μια ματιά στον καθρέφτη. Να δει τι πρέπει να ανανεώσει στην εμφάνισή του και στον τρόπο που ντύνετε.

Οι στόχοι που πρέπει να βάλει ένας άνδρας το 2016 για να είναι κομψός από την κορυφή ως τα νύχια.

Ενυδατώστε το δέρμα σας

Οπως οι γυναίκες, έτσι και οι άνδρες οφείλουν να προσέχουν το δέρμα τους, ώστε να δείχνει φρέσκο και σφριγηλό. Το 2016 είναι η ώρα πέρα από την κρέμα προσώπου, που οφείλεται να έχετε, να προμηθευτείτε και μια σώματος για να φροντίσετε το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σας.


Βρείτε το κούρεμα που σας ταιριάζει

Η μόδα αλλάζει κάθε τόσο και αν δεν είστε 20 χρονών, στη φάση δηλαδή του πειραματισμού, οφείλετε να βρείτε το κούρεμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας.

Γεμίστε τις «τρύπες» της ντουλάπας σας

Ο νέος χρόνος είναι η κατάλληλη στιγμή για κάνετε απολογισμό του τι έχετε και τι όχι στη ντουλάπα σας. Αν σας λείπει κάποιο πουκάμισο ή παντελόνι αγοράστε το.

Πετάξτε ό,τι δεν φοράτε

Οι περισσότεροι έχετε στις ντουλάπες και στα συρτάρια ρούχα που δεν φοράτε, επειδή πλέον δεν είναι στη μόδα ή δεν σας κάνουν. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε και τι όχι και ανανεωθείτε.

Χρησιμοποιήστε σωστά τα προϊόντα για τα μαλλιά

Για να αναδείξετε το λουκ των μαλλιών σας χρειάζεστε και τα απαραίτητα προϊόντα για να τα κάνετε να... σταθούν. Πολλοί, όμως, δεν ξέρουν ποιο είναι το κατάλληλο για τον δικό τους τύπο μαλλιών, αλλά και το πώς να το χρησιμοποιήσουν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ