2016-01-07 13:38:55
Φωτογραφία για Απίστευτη ιστορία από τα ΕΛΤΑ
Αγαπητό Tromaktiko,

Μέσω Διαδικτύου συμφώνησα να... πουλήσω κινητό τηλέφωνο σε κάποιον κύριο.

Το site insomnia μου ζήτησε να το στείλω με μήνυμα που εχω κρατημένο όπως και ο ίδιος στην Κάρπαθο.

Έτσι κι έπραξα. Έφυγε ώς αντικαταβολή στις 17/12/15 . Στις 23/12 ήταν στην Κάρπαθο. Επικοινωνώ με μήνυμα με παραλήπτη οκ μου απαντά.

Στις 24/12 τηλεφωνώ στα ΕΛΤΑ του νησιού, έχει παραληφθεί μου λένε, λέγοντας το όνομά μου, η αντικαταβολή θα αργήσει λίγο λόγω καραβιού. Οκ τους απαντώ.

Πάει 29/12 πάω στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου πουθενά η επιταγή. Ξαναπαίρνω το νησί λέω όνομα, παρελήφθη 24/12 σάς είπαμε λόγω εορτών κάπου θα καθυστέρησε.

Έκαναν υπομονή έως σήμερα 7/1 ξαναπάω στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου μου λενε κάνε αίτηση αναζήτησης. Θα κάνει κάπου 10 ημέρες. Τρελάθηκα, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά τους εξιστόρησα το γεγονός, εξυπηρετικοί με παίρνουν άμεσα και σοκάρομαι. Ο παραλήπτης έκανε μη αποδεκτό το πακέτο μου λένε, μα απαντώ έχω μιλήσει δυό φορές με ΕΛΤΑ Καρπάθος και με διαβεβαίωναν ότι έφυγε η επιταγή.


Παίρνω παραλήπτη και με τα λεγόμενα του μου βάζει υποψίες. Ενημέρωσα κεντρικά και ΕΛΤΑ Καρπάθου ότι άν διαπιστώσω κατά την επιστροφή του πακέτου, διότι θυμάμαι πώς πακεταρίστηκε, ότι εχει ανοιχτεί θα κινηθώ νομικά κατά των ΕΛΤΑ και μόνο άν εχει ανοιχτεί το πακέτο. 

Άν ο παραλήπτης εσάς σάς έλεγε ότι μέσα δεν έχει το τάδε και εκεί έχει αυτό το σημάδι η οτιδήποτε που μόνο με οπτική επαφή γνωρίζατε δεν θα είχατε υποψίες;

Επίσης παράκληση άν κάποιου του λεει τύχει παρόμοιο περιστατικό να με ενημερώσει τι νομικές η άλλες ενέργειες έκανε;

Επίσης ας μάς ενημερώσει κάποιος απο ΕΛΤΑ το πακέτο αντικαταβολής που παρελήφθη απο ΕΛΤΑ στις 23/12 γιατί μέχρι σήμερα 7/1/15 ενώ εχει γίνει μη αποδεκτό δεν εχει σταλεί πίσω στον αποστολέα; Πολλά ερωτηματικά... η συνέχεια όταν θα επιστραφεί το δέμα Εγώ ο αποστολέας πώς αποδεικνύω άν δεν είχα φωτογραφίσει το πακέτο ότι δεν ανοίχτηκε απο υπάλληλο η κάποιον άλλο; Ο πολίτης πώς αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας; Αν λείπει κάτι απο το πακέτο, πχ καλώδιο φορτιστής, που ήταν εντός, πώς ο πολίτης αποδεικνύει ότι είναι ετσι; Μου έτυχε το περιστατικό που βάζει ερωτηματικά για το πόσο ασφαλές και σίγουρο είναι να στέλνεις αντικαταβολή με τα ΕΛΤΑ.

Εύχομαι να μην συμβεί σε κανένας σας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ