2016-01-07 14:31:15
Φωτογραφία για Οργώνουν την Βόρεια Ελλάδα οι αστυνομικές αρχές για την σύλληψη του δράστη της δολοφονίας στην Ορμύλια Χαλκιδικής
Στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω νομούς αναζητούν μέχρι αυτή την ώρα... οι αστυνομικοί τον 32χρόνο δράστη της δολοφονίας της 41χρονης πρώην συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.

Να σημειωθεί πως γείτονες είδαν τον δράστη να φεύγει από το σπίτι της πρώην συζύγου του με ταξί, μαζί με το 4,5 ετών γιό τους. Ο 32χρονος είχε και δεύτερο παιδί 6 ετών με την 41χρονη και το έγκλημα διαπράχθηκε μπροστά στα ίδια του τα μάτια. Ο 32χρονος σύμφωνα με την ιατροδικαστή μαχαίρωσε το θύμα με 6 μαχαιριές, ενώ η ένταση των χτυπημάτων δείχνει ιδιαίτερο μένος. Το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Αύγουστο, όμως δεν έδειχνε η σχέση τους να έχει σοβαρά προβλήματα, μετά τον χωρισμό.

Πάντως όσον αφορά τον εντοπισμό του, σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ο δράστης πιθανόν να μην έχει καταφέρει να διαφύγει από τον νομό Χαλκιδικής, γι' αυτό και εκεί πέφτει το μεγαλύτερο βάρος των αναζητήσεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ