2016-01-07 17:42:12
Φωτογραφία για Ποια θα είναι η ζωή για το νέο ζευγάρι της «Μουρμούρας»
Με το γάμο του Χάρη και της Βασούλας του -κατά κόσμον Πάνου Βλάχου και... Ιωάννας Τριανταφυλλίδου- τελείωσε η περσινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν στις 11 Ιανουαρίου με ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι. Ο λόγος για τον Νικήτα και την Στέλλα που υποδύονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη.

Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της Μουρμούρας αποτελείται από δύο τελείως αντίθετους χαρακτήρες. Εκείνος είναι πιο χαλαρός τύπος, ενώ εκείνη πιο οργανωτική και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια.

Ο Νικήτας είναι γεωπόνος και έχει ένα δικό μου φυτώριο ενώ η Στέλλα δουλεύει σε εταιρία καλλυντικών. Τι θα γίνει όμως, όταν ένα απρόοπτο γεγονός αναβάλλει τα δεδομένα τους. Η είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά είναι ότι η Στέλλα μαθαίνει ότι περιμένει παιδί.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη και ο ηθοποιός μίλησε για το casting που έγινε, προκειμένου να επιλέξουν την παρτενέρ του και ανέφερε πως πέρασαν περίπου 16 κοπέλες, από τις οποίες κατέληξαν σε τρεις και τελικά πήραν την Δανάη Επιθυμιάδη.


«Κάναμε casting και πέρασαν 16 κοπέλες γι’ αυτόν τον ρόλο. Εγώ ήμουν ο συνδετικός κρίκος και με τις 16 γιατί έκανα τις ίδιες σκηνές με όλες και στο τέλος της βάρδιας ήμουν σε έναν… πανικό. Και για μένα είχε ενδιαφέρον γιατί ήθελα να δω πως βλέπει η κάθε κοπέλα το ίδιο κείμενο. Η Δανάη ήταν αουτσάιντερ γιατί πέρασαν και γνωστές ηθοποιοί. Τελικά ξεχωρίσαμε τρεις και μέσα ήταν και η Δανάη. Την ώρα του γυρίσματος καταλάβαινα απόλυτα ότι ήξερε τα πάντα. “Έμπλεκε” το πράγμα από την αρχή. Είδα και συμπεριφορές πολύ υπεροπτικές. Του τύπου “το έχω στο τσεπάκι”, “και που ήρθα τώρα, οκ, εντάξει”». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ