2016-01-07 18:26:22
Φωτογραφία για ΛΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ... ΕΣΩ KAI O ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ;
Ο Ολυμπιακός είναι με διαφορά η κορυφαία ελληνική ομάδα της Ελλάδας και με σταθερά καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεπώς έχει στη διάθεσή του πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι για τον εκάστοτε λόγο δεν μπορούν να μείνουν στο Λιμάνι.

Ανήκουν μεν στον Ολυμπιακό, ωστόσο αγωνίζονται σε άλλη ομάδα ως δανεικοί. Ένα παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν , ο οποίος δόθηκε δανεικός στην ολλανδική Τβέντε, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει με φανέλα βασικού στο Λιμάνι.

Μπορεί να μην έχει σκοράρει ούτε ένα γκολ μέχρι στιγμής, ωστόσο τα έχει καταφέρει εκπληκτικά στην Ολλανδία, συμμετέχοντας σε 15 αγώνες και στους 11 από αυτούς ήταν βασικός, γεγονός που οδηγεί τους Πειραιώτες να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν να διακοπεί ο δανεισμός του.

Υπάρχει μία σκέψη στο λιμάνι ώστε τα δικά του παιδιά, Ιωαννίδης και Ολαϊτάν να καλύψουν τα κενά των πολύ πιθανών αναχωρήσεων Πουλίδο και Φινμπόγκασον... 

Και αν για τον Ιωαννίδη όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ημερών να ενσωματωθεί στο ρόστερ, για τον νεαρό Νιγηριανό επιθετικό δεν είναι ακόμα σίγουρο, ειδικά γι'αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Σίγουρο είναι πάντως ότι αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι... Προς το παρών ας το κρατήσουμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο αφού είναι... ορθάνοιχτο!  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ