2016-01-07 22:42:07
Φωτογραφία για «Γιόρταζαν» κλέβοντας από το σπίτι και τα καταστήματα ενός 44χρονου
Πέντε υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων, σε βάρος του του ίδιου ατόμου εξιχνιάστηκαν... στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη και για το αδίκημα της απείθειας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 44χρονος Ηρακλειώτης κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ότι άγνωστα άτομα κατά το χρονικό διάστημα από 24.12.2015 έως 03.01.2016 είχαν διαπράξει κλοπές – διαρρήξεις στο σπίτι και σε δύο καταστήματα που διατηρεί, αποκομίζοντας κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 7.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 4.300 ευρώ, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και tablet.

Από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι εν λόγω κλοπές είχαν διαπραχθεί από τον 29χρονο, μαζί με ακόμη δύο άτομα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου (ο οποίος κατά το χρόνο που τον προσέγγισαν οι αστυνομικοί επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φορητός υπολογιστής, 3 ανδρικά ρολόγια χειρός, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, τηλεόραση και κινητό τηλέφωνο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ