2016-01-08 10:10:18
Φωτογραφία για Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ! (PHOTOS)
Σε απολύτως οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην αίθουσα του «Vammos» στο Γηπέδο «Γ. Καραϊσκάκης» .

Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης λόγω των υποχρεώσεών του με το ποδοσφαιρικό τμήμα (σ.σ. συνόδευσε την ομάδα στην Κρήτη για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά), δεν έδωσε το παρών στην κοπή της πίτα των αγωνιστικών τμημάτων. Από κει και πέρα το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση, έδωσαν οι αθλητές και τα προπονητικά επιτελεία όλων των τμημάτων του συλλόγου μας, ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρευρέθηκαν οι κ.κ. Δημήτρης Αγραφιώτης , Κωνσταντίνος Καρδιασμένος και Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

Aπό πλευράς διοίκησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο κεντρικό πάνελ κάθισαν ο επίτιμος πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, o αντιπρόεδρος κ. Βαγγέλης Μεσσάρης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μιχάλης Υδραίος και ο επίτιμος Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Δαλέζιος. Από το «πόντιουμ», η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, συντόνιζε την εκδήλωση.

Δείτε το υπόλοιπο θέμα και τις φωτογραφίες ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ