2016-01-08 15:10:08
Φωτογραφία για Κουρουμπλής: «Δεν δέχομαι καμία αντίρρηση για την μεταφορά των απορριμμάτων!»
Κατηγορηματικός ως προς το ζήτημα της μεταφοράς των απορριμμάτων των... δήμων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, άμεσα, στους ΧΥΤΑ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπως ακριβώς έχει δεσμευθεί, ήταν χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, πως τα όποια εμπόδια θα ξεπερασθούν ακόμα κι αν χρειασθεί να επιβληθεί ο Νόμος.

Ο κ. Κουρουμπλής, τόνισε δε, πως κανείς θεσμικός φορέας δεν έχει δικαίωμα να παρακωλύει οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται η οποία έχει να κάνει με την ζωή συνανθρώπων μας και κυρίως παιδιών, καθώς τις μονάδες των ΧΥΤΑ, όπως είπε, «τις έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και δεν είναι ιδιοκτησία ούτε του υπουργού, ούτε του δημάρχου ούτε κανενός».

«Ας βάλουμε λοιπόν όλοι τη λογική κάτω, να βρούμε ένα τρόπο να βγάλουμε την περιοχή από αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους. Υπάρχει ζήτημα υγείας και ιδίως εκτίθενται παιδιά και εδώ έχουμε ευθύνη όλοι, μηδενός εξαιρουμένου
. Ο νόμος είναι νόμος. Και το εννοώ όταν το λέω και όταν κινδυνεύουν παιδιά υπάρχουν ευθύνες πολύ σοβαρές, ας τις λάβει ο καθένας υπόψη του. Δεν υπάρχουν αντιδράσεις στην Αιτωλοακαρνανία, υπάρχουν κάποιοι δήμαρχοι οι οποίοι θέλουν να παίξουν διάφορα παιχνίδια. Κάποιοι αντιδρούν και πιέζουν το δήμαρχο Αγρινίου, το δήμαρχο Ναύπακτου και δημιουργούνται κάποια προβλήματα, νομίζω θα ξεπεραστούν και ζήτησα και από τον Περιφερειάρχη να παρέμβει και αυτός», εξήγησε ο κ. Κουρουμπλής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον δήμαρχο του Πύργου, Γαβρίλη Λιατσή απαντώντας παράλληλα και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ