2016-01-09 20:39:56
Φωτογραφία για Τσακαλώτος-Πορτογάλος ΥΠΟΙΚ: Συναντήθηκαν για μια ώρα, συζήτησαν για το ελληνικό πρόγραμμα
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Πορτογάλο ομόλογό του Μάριο Σεντένο στη Λισσαβώνα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εκστρατείας του πρώτου για τη γνωστοποίηση των ελληνικών θέσεων.

Η συνάντηση των δύο υπουργών διήρκεσε μια ώρα και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το ελληνικό πρόγραμμα, τόσο για τις προοπτικές που ανοίγονται όσο και για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Συμφωνήσαν, ακόμη, όπως αναφέρουν πηγές του ΥΠΟΙΚ «ότι υπάρχουν κοινά προβλήματα, καθώς Ελλάδα και Πορτογαλία ως χώρες έχουν πολλές ομοιότητες και έθεσαν τα ζητήματα προκείμενου να υπάρξει ατζέντα αντιμετώπισης των διαφόρων κοινών προβλημάτων, με προοδευτικό πρόσημο και για τις δυο χώρες. Ακόμα, οι δύο υπουργοί συζήτησαν προβλήματα που μπορούν να τεθούν από κοινού στην ΕΕ, καθώς απασχολούν και τις δυο χώρες, όπως η τραπεζική ένωση, η ανεργία, οι επενδύσεις  κ.ά.».

Σημειώνεται ότι αύριο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα συναντηθεί αύριο, Κυριακή, στο Παρίσι, με το Γάλλο ομόλογό του Μισέλ  Σαπέν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ