2016-01-09 23:00:30
Φωτογραφία για Ο... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ!
Για την εξαιρετική σεζόν που διανύει ο ίδιος και ο Ολυμπιακός αλλά και τα όσα πέτυχε τη χρονιά που πέρασε μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάνοντας τον απολογισμό του 2015 σε συνέντευξή του σε νορβηγικό μέσο.

Επίσης μίλησε για το βραβείο του κορυφαίου Νορβηγού παίκτη, τους στόχους του για τη συνέχεια αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία έχει εμπλακεί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε συνέντευξή του στη νορβηγική nettavisen:

Για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη Νορβηγία: «Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα γίνονται και εξελίσσονται τόσο γρήγορα που θα πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Είναι απίστευτο και τρομερό το να βλέπω το όνομά μου σε μία κατηγορία με πολύ σημαντικούς νικητές. Είχα στο μυαλό μου ότι αν κατάφερνα να το πάρω και εγώ θα ήταν κάτι φοβερό. Προσωπικά είμαι πολύ περήφανος για την διάκρισή μου αυτή και έχω ακόμα περισσότερο κίνητρο. Ο καθένας κάνει όνειρα για μία τέτοια στιγμή. Εγώ την ζω τώρα που μιλάμε».


Για τη σεζόν που πέρασε και το όσα πέτυχε: «Το 2015 ήταν μία φανταστική χρονιά. Όλα πήγαν όπως τα ήθελα. Έπαιξα σε ότι διοργάνωση υπήρξε και ένιωσα πολύ σημαντικός. Αγωνίστηκα στο Champions League και φτάσαμε με την Εθνική μία ανάσα από τα τελικά του Euro. Πιστεύω πως πήγα ιδιαίτερα καλά και ότι ήμουν σημαντικός και για την ομάδα μου και για την Εθνική. Επίσης πήρα το βραβείο του κορυφαίου παίκτη στη Νορβηγία. Με τον Ολυμπιακό κάναμε απίστευτα ρεκόρ: 16 στα 16 στο πρωτάθλημα και είχαμε τις μοναδικές μας ήττες στο Champions League από την Άρσεναλ και την Μπάγερν Μονάχου. Έγιναν πολλά καλά πράγματα και ας μην πήγα στο Euro με την Εθνική και στην επόμενη φάση του Champions League με τον Ολυμπιακό».

Για την κορυφαία στιγμή της σεζόν: «Σίγουρα το χάιλαιτ για εμένα ήταν η νίκη με την Άρσεναλ. Εάν είχα μόνο μία κορυφαία στιγμή να διαλέξω θα ήταν αυτή από κάθε άποψη».

Για τους στόχους του: «Έχω ακόμα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και πολλά πράγματα που θέλω να πετύχω. Είμαι πεινασμένος για νέες διακρίσεις και για διαρκώ βελτίωση. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μπορώ να κάνω νέα βήματα προς το καλύτερο. Και νιώθω πως αυτό γίνεται τώρα».

Για το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και το ιδανικό μεταγραφικό σενάριο για τον ίδιο: «Ο στόχος μου είναι στο μέλλον να γίνω καλύτερος και να πάω σε ένα πιο καλό και δυνατό πρωτάθλημα και σε ακόμα πιο μεγάλη ομάδα. Πάντα έχω το όνειρο να παίξω στην Premier League. Με ενθουσιάζει πολύ βέβαια και το γερμανικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ σκληρό και δυνατό. Η Μπαρτσελόνα για μένα είναι η ομάδα των ονείρων μου. Εάν ποτέ είχα πρόταση από εκεί φυσικά και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ όχι».

Για την οικογένειά του και τη στήριξη που του παρέχει: «Θα έλεγα πως η οικογένειά μου είναι οι μεγαλύτεροι... οπαδοί μου. Από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο με στηρίζουν, με πιστεύουν και είναι δίπλα μου. Έχω επίσης καλούς φίλους, που είμαστε μαζί από παιδιά. Όμως η οικογένειά μου είναι το Νο1. Ο πατέρας μου ήταν ο προσωπικός μου προπονητής και μου έμαθε πολλά. Με έβαζε να παίζω από μικρός. Ο αδερφός μου με βοήθησε στο να γίνω σκληρός και δυνατός. Η οικογένειά μου είναι ότι πιο σημαντικό για μένα. Προσωπικά είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για το 2015».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ