2016-01-10 11:59:18
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΤΟ 17/17!
Σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30 Novasports 1) έχει την ευκαιρία απέναντι στον Λεβαδειακό να κάνει το 17 στα 17 και να σπάσει κάθε ρεκόρ! 

Ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να γράψει ιστορία και ρεκόρ που δύσκολα θα καταφέρει (πλην Ολυμπιακού) να ξεπεράσει κάποιος στο... μέλλον και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους, απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Λεβαδειακός που μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν της δώσεις το δικαίωμα. Θυμηθείτε άλλωστε το κάζο που έπαθε η ΑΕΚ πριν μερικές εβδομάδες... Τώρα να μας πείτε τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός; Καμία! Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη, στον Ομάρ Ελαμπντελαουί που πήγε στη Νορβηγία για τη γέννηση του παιδιού του, ενώ ο Φινμπόγκασον έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Εκτός παραμένει ο Μπουχαλάκης.

Για τους Βοιωτούς, υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Στους απόντες Μιλιάζες, Μπελζαγκουανί, Φαβάλι και Ρομέου έχουν προστεθεί ο Ουόν, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και ο Γιακουμάκης. Απόντες θα είναι επίσης οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Νικολάου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple εξαγόρασε την Emotient
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple εξαγόρασε την Emotient
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ