2016-01-10 14:14:17
Φωτογραφία για «ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
Χάρης Κουλουριώτης και Γιάννης Παναρετάκης μίλησαν για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι τους με τον Ολυμπιακό, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Επικίνδυνη... αποστολή θα έχουν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League οι Κρητικοί, που την Κυριακή (10/01, 16.30) θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για τη νέα χρονιά. Όλοι έχουμε ένα έξτρα κίνητρο για νέο ξεκίνημα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να μας βοηθήσει όσο μπορεί. Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Ολυμπιακού. Εμείς θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα του ματς. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ σκληρή ομάδα και ειδικά αμυντικά πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη. Από εκεί και πέρα, όλοι επιδιώκουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μας αναλογεί. Από αυτά τα παιχνίδια μόνο να κερδίσεις έχεις», παραδέχθηκε ο βοηθός προπονητή Χάρης Κουλουριώτης.


Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο νεαρός Ρεθυμνιώτης, Γιάννης Παναρετάκης, ο οποίος δήλωσε: «Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή (10/01) απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα πορεία της. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μπούμε στο ματς δυνατά και να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος. Να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ