2016-01-10 14:40:45
Φωτογραφία για ΛΑΤΣΙ : ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ο Γιάννης Λάτσι μίλησε στο "gazzetta.gr", μετά το σαρωτικό 7-0 επί του Λεβαδειακού, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι μπορεί η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού να πάρει το πρωτάθλημα αήττητη, ενώ για τον ίδιο ελπίζει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά Είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, ενώ αρχίζει να παίρνει και εμπειρίες από την πρώτη ομάδα. Αναμφισβήτητα, ο Γιάννης Λάτσι είναι ένας παίκτης που υπολογίζουν πολύ στο Λιμάνι για το μέλλον.

Στην τελευταία... παράσταση της ομάδας του Bασίλη Βούζα, κόντρα στο Λεβαδειακό, ο 20χρονος μέσος πέτυχε ένα από τα επτά τέρματα της ομάδας του, ενώ ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητοι, ενώ για τον ίδιο ελπίζει να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2016. Το 7-0 επί του Λεβαδειακού ήταν τόσο εύκολο όσο φάνηκε;

«Πιστεύω ναι, κυριαρχήσαμε από την αρχή. Ήταν καλό για μας να μπούμε στο 2016 με το... δεξί. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να κρίνουν το πρωτάθλημα, είναι απ' αυτά αυτό που λέμε "ύπουλα ματς", τα οποία καλούμαστε να κερδίζουμε. Είδαμε ότι φέραμε δύο ισοπαλίες με δύο ομάδες που σήμερα είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι σήμερα, όμως, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Εχετε μέχρι στιγμής 12 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 14 ματς. Αν και είναι νωρίς ακόμη, πιστεύεις ότι μπορείτε να φτάσετε αήττητοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι θα το πάρουμε αήττητοι».

Την ίδια ώρα που εσείς ήσασταν 6-0 στο ημίχρονο και μετά 7-0, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο τέλος. Είχατε το νου σας και τι κάνει ο δεύτερος στη βαθμολογία;

«Εφόσον είμαστε πρώτοι, κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλες ομάδες. Αυτό που μας ενδιαφέρει μόνο είναι να βελτιωθούμε εμείς ως ομάδα κι ο καθένας ατομικά».

Ο ατομικός σου στόχος ποιος είναι;

«Ο δικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι καθημερινά όσο μπορώ περισσότερο, να ανέβω στην πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ