2016-01-10 16:15:13
Φωτογραφία για Η Sharon Stone ποζάρει στα 57 της χωρίς ίχνος make up [photo]
Θέλει πολλά κουράγια να μοιραστείς στο διαδίκτυο μια φωτογραφία σου χωρίς καθόλου βάψιμο. Και σίγουρα, θέλει ακόμα περισσότερα, όταν είσαι διάσημος και ο κόσμος έχει συνηθίσει να σε βλέπει πάντα στην τρίχα. Η Sharon Stone όπως φαίνεται τα έχει.

Στα 57 της χρόνια, δε δίστασε να ανεβάσει στο Instagram, μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται χωρίς ίχνος make up. Τα σχόλια έδωσαν και πήραν, όπως είναι φυσικό, τόσο για το ότι ανέβασε τέτοια φωτογραφία όσο και για το ότι της λείπουν οι ρυτίδες. Κάποιοι υποστήριξαν ότι με τα χέρια τις... αφαίρεσε για να φαίνεται πιο φρέσκια.

Σε συνέντευξη της, πάντως, που είχε δώσει τον περασμένο Αύγουστο στο Harper's Bazaar είχε δείξει ότι είναι αρκετά συμφιλιωμένη με τον χρόνο. "Είμαι ενήμερη ότι τα οπίσθια μου μοιάζουν με τσάντα από σάκους δημητριακών" είχε τονίσει προσθέτοντας: "αλλά δεν προσπαθώ να είμαι η πιο όμορφη σε όλο τον κόσμο. Σε κάποιο σημείο αρχίζεις να ρωτάς τον εαυτό σου, τι είναι πραγματικά σέξι; Δεν είναι απλά το ύψος των οπισθίων σου. Είναι το να είσαι παρούσα και να διασκεδάζεις και να σου αρέσει ο εαυτός σου αρκετά ώστε να σου αρέσει και ο άνθρωπος που είναι μαζί σου".
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ