2016-01-11 09:36:17
Φωτογραφία για ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή τους για τον Μάρκο Σίλβα και ευχαριστημένοι για το ότι αποθεώθηκε ξανά από τον κόσμο του Θρύλου.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τον Μίτσελ να... ξεχαστεί και έχει αρχίσει να συγκρίνεται με άξιους προκάτοχούς τους. Το 17 στα 17, η εξαιρετική δουλειά του στο Λιμάνι και η αποθέωση από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομά του για περίπου δύο λεπτά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα ή ασχολίαστα.

Στο Λιμάνι έχουν κάθε λόγο να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Σίλβα φροντίζει να τους ικανοποιεί διαρκώς και φυσικά ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα στον πάγκο του, εφόσον συνεχίσει έτσι.

Αυτήν την ικανοποίηση την μετέφεραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ξεκαθαρίζοντας εκ νέου το πόσο χαρούμενοι είναι με το έργο του Μάρκο Σίλβα. Ενός προπονητή που σε μικρό χρόνο έχει ήδη αφήσει την σφραγίδα του στον Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ