2016-01-11 17:10:33
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΦΥΛΗΣ
Φιλικές νίκες για την Κ-11, Κ-10 και Κ-9 της Ακαδημίας μας επί του Σκορπιού Φυλής.

Τρεις φιλικές νίκες κόντρα στον Σκορπιό Φυλής σε ισάριθμα παιχνίδια που διεξήχθησαν στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη πέτυχαν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες Κ-11, Κ-10 και Κ-9 της Ακαδημίας μας.

Τα στοιχεία των αγώνων:

Κ-11: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 5-1

Πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Τουλγέρογλου (2), Ρουμελιώτης, Αθανασίου, Λεγάκης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στρατούρης, Μελαδάκης, Βασιλάκος, Καραμπάγιας, Καστόρας, Ρουμελιώτης, Γεωργούλιας, Λεγάκης, Τουλγέρογλου/ Αθανασίου, Δρόσος, Μαντζουράτος, Μπατσιάκος, Παπαζαχαρίου, Φουστέρης.

Κ-10: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 4-0

Δυνατό τεστ για την ομάδα του Σωκράτη Κοψαχείλη ήταν το παιχνίδι με τον Σκορπιό. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Χατζόγλου (3), Μυστακίδης.


Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννόπουλος, Τσόνεβ, Χαρίτος, Μπάμπουλης, Μανιός, Χαλιάσας, Κουτρέτσης, Χατζόγλου, Αυλωνίτης/ Δανδουλάκης, Μουζακίτης, Μυστακίδης, Ιωαννίδης.

Κ-9: Ολυμπιακός-Σκορπιός Φυλής 9-1

Πολλά γκολ και ωραίες φάσεις από την ομάδα του Κώστα Σοφιανού στον αγώνα με τον Σκορπιό. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Μαχαίρας (2), Μενεγάτος (2), Σπυρόπουλος (2), Καρακώστας, Φίλης, Χαραλαμπίδης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Λουλουργάς, Θεοδωρίδης, Φίλης, Γιωτόπουλος, Καρακώστας, Μαχαίρας, Σπυρόπουλος/ Αγγελάκης, Καρυτινός, Μενεγάτος, Πουλής, Πρίφτης, Χαραλαμπίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επιστολή ΙΣΘ προς ΠΙΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επιστολή ΙΣΘ προς ΠΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ