2016-01-11 18:42:12
Φωτογραφία για ΦΙΛΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Οι ομάδες Κ-17, Κ-15, Κ-13, Κ-12 επικράτησαν του Αγροτικού Αστέρα σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν στο Ρέντη το Σαββατοκύριακο.

Το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο (9-10/1) η Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα από την Θεσσαλονίκη. Στον Πειραιά μετέβησαν τέσσερις ομάδες οι οποίες έδωσαν φιλικούς αγώνες με τις Κ-17, Κ-15, Κ-13, Κ-12 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Οι υπεύθυνοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα έμειναν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις αλλά και από την φιλοξενία που έτυχαν στο Ρέντη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Κ-17: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 8-0

Μια εβδομάδα πριν από το παιχνίδι Πρωταθλήματος Super League K-17 στην Μυτιλήνη με την Καλλονή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έδωσαν το πρώτο τους ματς (φιλικό) για το 2016 κερδίζοντας στο Ρέντη με 8-0 τον Αγροτικό Αστέρα. Για την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη σκόραραν οι: Χατζηιωαννίδης (2), Αντωνόπουλος, Κωστανάσιος, Φλέγκας, Ξενιτίδης, Πεϊος, Κατσούκης.


Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Φλέγκας, Ορφανίδης, Παπαδογεωργάκης, Αγιώτης, Βοϊλης, Νεοφυτίδης, Βαλοτάσιος, Αντωνόπουλος, Τσιντώνης, Χατζηιωαννίδης/ Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Καμπετζής, Καράδαης, Κατσούκης, Κωστανάσιος, Μανωλάκης, Νίκας, Ξενιτίδης, Πεϊος.

Κ-15: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 9-0

Στα εννέα γκολ σταμάτησε η Κ-15 του Ολυμπιακού στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Για την ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη σκόραραν οι: Φέκκας (2), Μούγιος (3), Τσέργας, Γεωργαντής, Κοτσιανούλης, Τασιάς.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσέργας, Φέκκας, Τσακίρης, Μούγιος, Γεωργαντής/ Ράμμα, Ζυμπίδης, Καλλιμούκος, Κοτσιανούλης, Μικρός, Μποσκουϊδης.

Κ-13: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 2-0

Δυνατό τεστ για την Κ-13 ήταν το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Ρέντη. Για την ομάδα του Φώτη Παπαπαναγή σκόραρε ο Παυλίδης ενώ το άλλο γκολ ήταν ...αυτογκόλ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γραμματικάκης, Αμανατίδης, Δούμας Α, Καραπαναγιωτίδης, Λάγγας, Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Κουτσουπιάς, Κασιόλας, Κίτσος, Μπέσης/ Αντωνέας, Βασιλάκος, Βαφειάδης, Γιανναράκος, Δούμας Ν, Κωνσταντινίδης, Παππάς.

Κ-12: Ολυμπιακός-Αγροτικός Αστέρας 6-1

Πολύ καλό παιχνίδι από την Κ-12 του Τάσου Πάντου. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι: Γιαννόπουλος (2), Λίτσο, Μάνδρος, Φλώκος, Γιαλεδάκης.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαρτσιάρης, Κορφιάτης, Αναστόπουλος, Γιαλεδάκης, Γκίνι, Αρβανιτάκης, Μπόλης, Σταυρόπουλος, Φλώκος, Μάνδρος, Λίτσο/ Αδαμόπουλος, Ράμος, Γαλάνης, Αλέξης, Τσιάνος, Γιαννόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ