2016-01-13 03:32:14
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Δημοσιογράφοι κατηγορούν τον Ομπάμα για ψεύτικα δάκρυα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εμφανίστηκε για πρώτη φορά... δακρυσμένος κατά την πρόσφατη ομιλία του σχετικά με την αλόγιστη χρήση όπλων και τα παιδιά που έχουν χάσει τη ζωή τους από αυτήν. Φαίνεται, όμως, πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έπεισε δυο δημοσιογράφους από το τηλεοπτικό κανάλι «Fox News», καθώς τον κατηγόρησαν ότι υποκρίθηκε πως κλαίει.

Πιο συγκεκριμένα, η Andrea Tantaros, σχολίασε πως η συγκίνηση του Ομπάμα δεν ήταν «πιστευτή». Η ίδια συμπλήρωσε πως: «Εγώ θα έριχνα μια ματιά για κάποιο κρεμμύδι ή σαμπουάν κάτω από το βήμα. Εννοώ πως δεν ήταν πιστευτό. Άλλωστε, είναι η εποχή των βραβείων ερμηνειών».

Η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Melissa Francis, φαίνεται πως συμφώνησε με τη συνάδελφό της και χαρακτήρισε την εμφάνιση του προέδρου των ΗΠΑ ως «κακό πολιτικό θέατρο». Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Francis: «Αισθάνομαι άσχημα για τα παιδιά στο Κονέκτικατ, αλλά δεν μπορεί να ταράζεται τόσο πολύ για αυτό και όχι για την τρομοκρατία».


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το τηλεοπτικό κανάλι «Fox News» ασκεί σκληρή κριτική στον Μπαράκ Ομπάμα. Τον Δεκέμβριο, ο πολιτικός αναλυτής Ralph Peters αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο « κότα» σε ζωντανή εκπομπή, καθώς, όπως ισχυρίστηκε, φοβάται να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος. Την ίδια μέρα, μάλιστα, ένα ακόμα στέλεχος του καναλιού, η Stacey Dash σχολίασε πως ο Ομπάμα «δεν δίνει δεκάρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο δημοσιογράφοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τη διεύθυνση του καναλιού για δύο εβδομάδες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ