2016-01-14 01:26:14
Φωτογραφία για Ο Ιβάν Σαββίδης αγοράζει τα σουπερμάρκετ Μαρινόπουλου
Οι επενδύσεις του Ιβάν Σαββίδης στην Ελλάδα δεν σταματούν μόνο στον ΠΑΟΚ... το «Μακεδονία Παλλάς» την ΣΕΚΑΠ, αλλά και κάποια ακίνητα – «φιλέτα» στην Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα insider.gr… «ο γνωστός οικονομικός παράγοντας της Θεσσαλονίκης, μέσα στο 2016 θα προχωρήσει σε νέο μπαράζ εξαγορών, που θα προκαλέσουν αίσθηση στην αγορά.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον επιχειρηματία, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της αλυσίδας σουπερμάρκετ Μαρινόπουλου (Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος).

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας, ο οποίος συμμετέχει και σε γνωστά sites, μεταξύ αυτών και αθλητικού περιεχομένου, ετοιμάζεται να επεκταθεί στην αρένα της ψηφιακής ενημέρωσης ενώ παράλληλα έχει σχέδια για την απόκτηση τηλεοπτικού καναλιού, είτε εθνικής είτε περιφερειακής εμβέλειας.

Μέσα στο 2016 θα προχωρήσει σε νέο μπαράζ εξαγορών, που θα προκαλέσουν αίσθηση στην αγορά


Το deal με τα Carrefour

Οι συζητήσεις για την απόκτηση της μεγαλύτερης αλυσίδας σουπερμάρκετ στην χώρα μας (η οποία αριθμεί 1.000 καταστήματα και 13.000 εργαζομένους) έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών – όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές – βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Σε ανακοίνωσή της πάντως, η Μαρινόπουλος Α.Ε. «διαψεύδει κατηγορηματικά σενάρια περί συνομιλιών της εταιρείας με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με φημολογούμενη εξαγορά του δικτύου της ή μέρος αυτού».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ