2016-01-14 07:55:09
Φωτογραφία για Ρόδος: Οι μπαλωθιές έφεραν στο φως οπλοστάσιο
«Άρωμα» γυναίκας είχαν οι... μπαλωθιές που έπεφταν μέσα σε ένα... κέντρο διασκέδασης στην πόλη της Ρόδου και έκαναν τους υπεύθυνους του μαγαζιού να ειδοποιήσουν την Αστυνομία! Το πιστόλι με το οποίο άρχισε να πυροβολεί όταν ήρθε στο κέφι μαζί με τον σύντροφό της, προερχόταν από ολόκληρο εργοστάσιο που είχαν στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που κλήθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε το ζευγάρι, βρήκαν το πιστόλι κρότου- λάμψης στην κατοχή της 26χρονης γυναίκας και την συνέλαβαν μαζί με τον 31χρονο συνοδό της. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, ανακάλυψαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που αποτελούνταν από πέντε κυνηγετικά τυφέκια, ένα αεροβόλο τυφέκιο και ένα αεροβόλο περίστροφο, 308 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δυο μαχαίρια και 44 κροτίδες.

Το ζευγάρι δεν εξήγησε πώς βρέθηκε στα χέρια του ο παράνομος οπλισμός που κατασχέθηκε και η προέλευσή του ερευνάται από τις τοπικές αρχές. Στο μεταξύ, οι δυο... «πιστολέρο» οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ