2016-01-14 11:35:12
Φωτογραφία για Κύπρος: Εποικοδομητική η συνάντηση με το Ελληνοτουρκικό Φόρουμ
Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης... τη συνάντηση στη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε το Ελληνοτουρκικό Φόρουμ, στην Λευκωσία, στο οποίο παρέστη και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

“Ηταν μια τρομερά εποικοδομητική συνάντηση με την ενθάρρυνση του Ελληνοτουρκικού Φόρουμ που περιλαμβάνει βεβαίως και Κύπριους μετά το 2006” είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το γεύμα.

Πρόσθεσε ότι “έχουμε ενημερώσει για την πρόοδο των συνομιλιών, έχουμε ανταλλάξει προβληματισμούς για το πώς μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα και για τις προοπτικές για το μέλλον, που σε μια ενδεχόμενη λύση προοιωνίζουν ένα ευοίωνο μέλλον για το σύνολο των Κυπρίων, αλλά ταυτόχρονα και για τη βελτίωση των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας και Τουρκίας - ΕΕ, καθώς και σωρεία άλλα ωφελήματα μέσα από τη λύση”.

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που άκουσε από τουρκικής πλευράς στο γεύμα εφόσον σε αυτό παρέστη και ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιασάρ Γιακίζ, ο Πρόεδρος είπε ότι «τα ίδια που έχω ακούσει από τους υπόλοιπους».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ