2016-01-14 15:31:03
Φωτογραφία για ΒΟΜΒΑ ΜΕ... ΠΟΥΛΙΔΟ!
Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Άλαν Πουλίδο παραμένει στον Ολυμπιακό, έρχεται ο τεχνικός διευθυντής των Κολοράντο Ράπιντς, Πολ Μπράβο, με συνέντευξή του στο "sdna.gr", να αποκαλύψει πως η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του παίκτη θα προχωρήσει... άμεσα, παρά τα όσα ακούγονται ότι μένει στο Λιμάνι!

Το... σίριαλ της μετακίνησης του Άλαν Πουλίδο στους Κολοράντο Ράπιντς μάλλον θα έχει θετική έκβαση για την ομάδα του MLS. Μπορεί τις τελευταίες μέρες η πιθανότητα της μεταγραφής του Μεξικανού επιθετικού του Ολυμπιακού να φαινόταν ότι απομακρύνεται, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Πουλίδο... βαδίζει προς Ντένβερ.

Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής των Κολοράντο Ράπιντς, Πολ Μπράβο, η συμφωνία με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη για δανεισμό διάρκειας ενός χρόνου και το μόνο που απομένει είναι ο Πουλίδο να πετάξει για το Ντένβερ προκειμένου να ρυθμιστούν τα τυπικά και η μεταγραφή να εγκριθεί από τη λίγκα του MLS.


«Έχουμε φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για δανεισμό ενός έτους. Αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα. Σχεδιάζουμε να φέρουμε τον Πουλίδο στο Ντένβερ για να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις καθώς περιμένουμε και την τελική έγκριση της μεταγραφής από το MLS. Αυτό θα συμβεί το νωρίτερο μέσα στο σαββατοκύριακο», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής του αμερικανικού συλλόγου.

Επιπλέον ο Μπράβο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος των Κολοράντο Ράπιντς που είχε βρεθεί πρόσφατα στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του Πουλίδο, πρόσθεσε πως μέσα στα επόμενα 24ωρα ο σύλλογος θα βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα επιβεβαιώνει ότι η μεταγραφή του Πουλίδο επίκειται να ολοκληρωθεί.

«Θα επιβεβαιώσουμε τη συμφωνία για τον Πουλίδο με ανακοίνωση είτε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, είτε αύριο. Ο δανεισμός όπως είπα θα είναι διάρκειας ενός χρόνου, αφήνοντας στον Πουλίδο ανοικτή την πόρτα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβρη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ