2016-01-15 08:12:36
Φωτογραφία για Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και Mega για ένα... ρεπορτάζ με τον Σόιμπλε! [video]
Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του τηλεοπτικού σταθμού Mega!

Αφορμή ήταν μία δήλωση - προτροπή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, η οποία σύμφωνα με το Μαξίμου παρουσιάστηκε ως χθεσινή, ενώ έγινε πριν έξι μήνες!

Ένα νέο κεφάλαιο προστίθεται στην κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τον τηλεοπτικό σταθμό mega. Αφορμή ένα ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στο οποίο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόφγκανγκ Σόιμπλε, λέει στον Έλληνα ομόλογό του την φράση: "Εφαρμόστε το πρόγραμμα. Απλώς κάντε το".

Click4more: “Καμπανάκι” Ρέγκλινγκ: Πιθανό πρόβλημα ρευστότητας τον Φεβρουάριο

"Με αυτή την προτροπή του Βόλφγκανγκ Σοίμπλε προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στη χθεσινή τους συνάντηση συνέχισαν και οι υπουργοί Οικονομικών στο Eurogroup", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του mega.

Το πρόβλημα, σύμφωνα πάντα με το Μέγαρο Μαξίμου, είναι πως η συγκεκριμένη δήλωσε δεν έγινε στη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομικών Ελλάδας και Γερμανίας, αλλά στις 9 Ιουλίου του 2015, δηλαδή έξι μήνες πριν!


Δείτε το απόσπασμα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του mega

Ανακοίνωση... "φαρμάκι"

Με αφορμή, λοιπόν, το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εξλεδωσε μια ιδιαίτερα "αιχμηρή" ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: "Το… ταξίδι πίσω στο χρόνο φαίνεται πως εφηύρε το ρεπορτάζ στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του «Mega», αφού το κανάλι παρουσίασε ως σημερινή, δήλωση που είχε κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, στις 9 Ιουλίου 2015!

Συγκεκριμένα, ο κ. Σόιμπλε εμφανίστηκε να απευθύνεται στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τη φράση «Just do it!» («Απλά κάντε το!»), κατά τη χθεσινή τους συνάντηση στο Βερολίνο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έκφραση την οποία ο Γερμανός πολιτικός είχε χρησιμοποιήσει προ εξαμήνου (!) μιλώντας σε συνέδριο στη Φρανκφούρτη και αναφερόμενος στη συμβουλή που είχε δώσει στον Έλληνα ομόλογό του, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, κατά την πρώτη τους συνάντηση.

Προφανώς, κάποιοι ψάχνουν εναγωνίως αρνητικές ειδήσεις σχετικά με την πορεία των συζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης και των εταίρων της. Και όσο αδυνατούν να τις εντοπίσουν, τόσο πέφτουν σε λάθη που τους εκθέτουν"
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ