2016-01-15 13:15:08
Φωτογραφία για Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι πλέον Σέρβος!
Σέρβος πολίτης είναι πλέον και επίσημα ο Στίβεν Σιγκάλ! Αφού δίδαξε για χρόνια αϊκίντο τον σερβικό στρατό Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Βούτσιτς και ο Πρόεδρος Τόμισλαβ Νίκολιτς, του έδωσαν αυτοπροσώπως ο σερβικό διαβατήριο!

Ο 63χρονος ηθοποιός πραγματοποιούσε συχνές επισκέψεις τους τελευταίους μήνες στη χώρα, όπου του προσφέρθηκε και μια θέση στις σερβικές ειδικές δυνάμεις προκειμένου να διδάξει αϊκίντο.

Μάλιστα, ο Σιγκάλ υποδέχτηκε το νέο χρόνο στη Σερβία παίζοντας με τη μπάντα του στην εκδήλωση στο κέντρο του Βελιγραδίου. 

Ο Σιγκάλ έχει μεγάλη αγάπη για την Σερβία και υποστηρίζει ότι η χώρα έχει υποστεί μια μεγάλη αδικία στην πρόσφατη ιστορία της, προσθέτοντας ότι οι Αμερικανοί τρέφουν προκαταλήψεις κατά των Σέρβων, με αφορμή το ρόλο τους στον πόλεμο της δεκαετίας του ’90.

Ο ηθοποιός έχει επίσης φιλικές σχέσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι συχνός φιλοξενούμενος στη Ρωσία, καθώς έχει και μογγολική καταγωγή. Όπως είχε πει στο rt.com, ο παππούς του ήταν Ρώσος Μογγόλος, ενώ ο πατέρας του Ρωσοεβραίος μετανάστης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ