2016-01-15 17:05:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Πυρά καταστηματαρχών στο Δήμο για την Έναρξη και την... κονόμα!
Η τελετή έναρξης του καρναβαλιού αναβλήθηκε και αυτό πυροδότησε τα πυρά... της αντιπολίτευσης προς τη δημοτική αρχή. Οι παρατάξεις του Κώστα Χριστόπουλου και του Κώστα Σπατρινού ισχυρίζονται πως οι προβλέψεις για βροχή δεν θα έπρεπε να επηρεάσουν το πρόγραμμα για την τελετή έναρξης.

Από την άλλη πλευρά ο Δήμος επιμένει. Και όπως είπε ο Πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού δεν θα πετάξουν 25.000 ευρώ στην βροχή.

Αντιδράσεις είχαμε και από τους καταστηματάρχες εστίασης. Οι οποίοι είχαν προγραμματίσει πάρτι εκείνη την ημέρα. Όμως από την στιγμή που δεν πληρώνουν κάποιον καρναβαλικό φόρο στον Δήμο και απλά κερδίζουν από το καρναβάλι, οι ενστάσεις τους σχολιάστηκαν αρνητικά.

Όπως είπαν κάποιοι "δεν είναι δυνατόν να μην γίνει λόγω βροχής η έναρξη, να μην διασκεδάσει δωρεάν ο κόσμος και να κονομήσουν κάποιοι που δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ για το καρναβάλι της Πάτρας".

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Γ. Ρώρος, τόνισε στο PatrasTimes.gr ότι "μπορεί ο καιρός να ναι καλός το Σάββατο και μπορεί την επόμενη εβδομάδα να βρέχει κανονικά. Αυτό δε έχει ξαναγίνει, να αναβληθεί η τελετή έναρξης και να μετατεθεί".

"Με την ίδια λογική μπορεί και η τελετή λήξης να μετατοπιστεί λόγω καιρού", προσέθεσε ο κ. Ρώρος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ