2016-01-15 18:28:15
Φωτογραφία για Λύγισε on camera γνωστός τραγουδιστής: Το δημόσιο ευχαριστώ στη μητέρα του που έκανε να δακρύσουν Πάνια και Κοντογιαννίδης [photo+video]
Οι συνεργάτες της Αννίτας Πάνια, ο καλεσμένος της Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, αλλά και όλοι οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν ανήμερα των Θεοφανίων την εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια, βούρκωσαν, ακούγοντας τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Δασκαλάκη, που θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη μητέρα του.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, που διανύει την καλύτερη επαγγελματική φάση της καριέρας του, αφού οι νυχτερινές του εμφανίσεις στο «Πειραιώς Stage» σκίζουν εδώ και δύο μήνες, με τους επιχειρηματίες Νίκο Γατζούδη και Θανάση Τραγούλια, να ποντάρουν σε εκείνον αλλά και στις Λίτσα Γιαγκούση και Έλενα Μεταξά, κερδίζοντας έτσι το στοίχημα της διασκέδασης, προσθέτοντας ακόμα μια μέρα λειτουργίας (εκτός απο Παρασκευή και Σαββάτο σε λίγες μέρες θα μας διασκεδάσουν και τις Δευτέρες) από καιρό ήθελε να κάνει αυτή την κατάθεση ψυχής δημοσίως.

Ο ροδίτης τραγουδιστής φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στον Γολγοθά που πέρασε η 75χρονη σήμερα μητέρα του, κυρία Κωνσταντίνα, ο οποίος ξεκίνησε το 2006 όταν σκοτώθηκε ο γιος της Γιώργος, ενώ λίγους μήνες μετά ο άλλος της γιος Τσαμπίκος, άρχισε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, μετά από μια αποτυχημένη επέμβαση στο στομάχι.


Ο Τσαμπίκος Δασκαλάκης, που μας «ξανά βαφτίστηκε» καλλιτεχνικά και μας συστήνεται τα τελευταία χρόνια ως Γιώργος, θέλοντας έτσι να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού του, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τη μητέρα του Κωνσταντίνα που στάθηκε δίπλα του ως φύλακας άγγελος.

«Η μητέρα μου εδώ και εννιά χρόνια που είχα περάσει ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου και περνάω ακόμα, ήταν ο φύλακας άγγελός μου, ο βράχος που στεκόταν όχι απλά δίπλα μου, αλλά έβλεπες ένα άνθρωπο 1 και 52  να μοιάζει 3 μέτρα.

Ζήσαμε όλοι τραγικές στιγμές και περισσότερο η μητέρα μου. Γιατί ένας γονιός δεν συνέρχεται ποτέ όταν χάσει το παιδί του. Ευχαριστώ μάνα μου για όλα. Εσύ ξέρεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του ο Γιώργος Δασκαλάκης, που αντί να της κάνει εκείνος έκπληξη με την τηλεοπτική του εμφάνιση, του έκανε εκείνη.

Η κυρία Κωνσταντίνα Δασκαλάκη, βγήκε live στην εκπομπή, κάνοντας όλους να τη χειροκροτήσουν… και δείτε το γιατί στο βίντεο που ακολουθεί.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ