2016-01-15 21:31:10
Φωτογραφία για Νίκος Δένδιας: Στο τέλος θα φτάσουν να εκλιπαρούν το ΔΝΤ να μείνει
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄Αθήνας Νίκος Δένδιας συμμετείχε... σήμερα το πρωί σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», την οποία παρουσιάζουν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega oι δημοσιογράφοι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

· Όπως έδειξε χθες η ομιλία του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση τύπου ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μία σοβαρή αντιπολίτευση χωρίς λαϊκισμό.

· Ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι διαφωνούμε με το ασφαλιστικό αλλά δεν θα μείνουμε στο «Όχι». Θα παρουσιάσουμε την δική μας πρόταση.

· Η κυβέρνηση τα έχει μπλέξει. Έχει μπλέξει το πρόγραμμα με το χρέος και θέλει να φύγει το ΔΝΤ το οποίο είναι όμως ο μόνος της σύμμαχός της για το χρέος.

· Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να πηγαίνουν για το χρέος και να μην ενισχύουν το ασφαλιστικό σύστημα.

· Με στενοχωρεί που ο Ντάισελμπλουμ ειρωνεύεται την κυβέρνηση της πατρίδας μου. Αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχει απέναντι μία κυβέρνηση με ερασιτεχνικούς χειρισμούς.

· Στο τέλος θα φτάσουν να εκλιπαρούν το ΔΝΤ να μείνει, γιατί οι Ευρωπαίοι δεν θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα χωρίς αυτό!

· Πώς θα λύσει το ασφαλιστικό η κυβέρνηση όταν φεύγουν ή κλείνουν οι επιχειρήσεις; Με τι εισφορές θα το λύσει;

· Ανέβηκαν ελάχιστα τα έσοδα παρότι αύξησαν τις εισφορές ανέβηκαν κατακόρυφα. Φτάσαμε να πρέπει να προκαταβάλλουν οι δικηγόροι το 107% του εισοδήματός τους.

· Με όλες αυτές τις επιβαρύνσεις σε φόρους-εισφορές στο τέλος θα την κοπανήσουν όλοι από τη χώρα και θα μείνει η κυβέρνηση μόνη της.

· Έχουμε μία συνεχή προσπάθεια επιβάρυνσης του ιδιωτικού τομέα για χάρη ενός σπάταλου και ανοικονόμητου Κράτους.

· Αυτή η προκαταβολή 100% των επαγγελματιών για τον επόμενο χρόνο είναι δυνατόν να λειτουργήσει υπέρ της οικονομίας; Δεν βγαίνει…

· Δεν λέω ότι όλα ήταν τέλεια πριν και όλα μαύρα σήμερα. Αλλά υπάρχει μία τεράστια ποσοτική και ποιοτική διαφορά στις επιβαρύνσεις

· H κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη φορολογική αφαίμαξη που επέβαλλε στη αγορά. Όμως είναι άλλο το συμφέρον του Δημοσίου και άλλο το δημόσιο συμφέρον.

· Δεν θέλουμε να ευνοήσουμε τη φοροδιαφυγή. Αλλά η συνεχής αύξηση των φόρων δεν οδηγεί πουθενά.

· Είχα πει ότι διαφωνώ με το συγκεκριμένο πλαίσιο της διαδικασίας εκλογής αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία και δεν έθεσα υποψηφιότητα. Το σημαντικό όμως για τη ΝΔ δεν είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός μας, αλλά με ένα νέο αρχηγό να συνθέσει και να παρουσιάσει μία νέα πρόταση στην ελληνική κοινωνία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ