2016-01-15 23:26:22
Φωτογραφία για ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΕΣΕΛ!
Με πρόστιμο ύψους 4.950 ευρώ τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ το Λαύριο για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο, ενώ έγγραφη σύσταση επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Λίγο… παραπάνω κόστισε στο Λαύριο το ντεμπούτο του Μάρκο Κέσελ στο ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψος 1.950 ευρώ για το γεγονός πως δεν αναγραφόταν το ονοματεπώνυμο του Σέρβου φόργουορντ στη φανέλα του και άλλα 3.300 ευρώ για χρήση ηλεκτρονικού σήματος στο παιχνίδι με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλο.

Από ‘κει και πέρα, έγγραφη σύσταση για υβριστικό σύνθημα επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ: α) για την μη αναγραφή στο πίσω μέρος της αθλητικής φανέλας του ονοματεπώνυμου του αθλητή M. Keselj, πρόστιμο 1.650,00€ και β) για χρήση ηλεκτρονικού σήματος, κατά την διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 3.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΡΟΙΒΟ της 9-1-2016.

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (υβριστικό σύνθημα), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 10-1-2016».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ