2016-01-16 00:41:20
Φωτογραφία για ΤΟ ΠΡΩΤΟ... «ΟΧΙ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Αρνητική ήταν η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου στη... δελεαστική πρόταση που του υπέβαλε ο Νίκος Λάσκαρης για λογαριασμό του Αρη.

Ο εκπρόσωπος του "Παπ" επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο των «κίτρινων» και τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του παίκτη, στον οποίο υποβλήθηκε πρόταση για συμβόλαιο ενάμιση χρόνου.

Ο Παπανικολάου εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, από την στιγμή που φεύγει από το ΝΒΑ και κάποια δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού που έχει βλέψεις στη φετινή Ευρωλίγκα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει για τον διεθνή παίκτη εξέφρασε φιλολογικό ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, υπάρχει πάντα ανοικτή η πόρτα του Ολυμπιακού, ενώ τον τελευταίο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του «Παπ» εφόσον αυτός αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Οι Ισπανοί έχουν τη δυνατότητα να... «ματσάρουν» την όποια ευρωπαϊκή πρόταση έχει στα χέρια του ο διεθνής φόργουορντ, αλλά αν δεν το κάνουν τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ