2016-01-16 16:58:14
Φωτογραφία για ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. ΓΙΑ ΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Σ' αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Σ' αγώνα της 11ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και παρέμεινε στην κορυφή.

Η ομάδα μας κυριάρχησε στο κέντρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 39' όταν μετά από πάσα του Φέκκα ο Γεωργαντής με σουτ παραβίασε την αντίπαλη εστία. Ο πολύ δυνατός αέρας δεν βοήθησε και τις δυο ομάδες στο παιχνίδι τους και ειδικά τον Ολυμπιακό να "φτιάξει" φάσεις και να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης σημείωσε: "Καλή χρονιά σ' όλους. Ξεκινήσαμε με το δεξί την χρονιά και θα παλέψουμε να τελειώσουμε έτσι το Πρωτάθλημα. Σήμερα δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα όσο θέλουμε αλλά κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και για το πάθος τους. Θέλουμε να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο αφού αυτή είναι η φιλοσοφία του Ολυμπιακού και έχουμε ακόμη πολλά να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε ως ομάδα".


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μποσκουϊδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης (81' Καλλιμούκος), Τσέργας (52' Ράμα), Γεωργαντής (58' Κοτσιανούλης), Φέκκας (73' Μικρός), Μούγιος (83' Μπουλάρι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πέτρου, Κάρδαρης, Βασιλακόπουλος, Αλημίσης, Ζορμπάς, Μαχαίρας, Μπλάτσος (41' Γκιώνης), Τζήμας, Κωτσόπουλος, Κουλεντιάνος (46' Λιαρίκος), Βασιλικόπουλος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ